Ματιά

Το Ερπετό | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Τι χρειάζεται για να πιάσεις έναν δολοφόνο; Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το "Ερπετό" αφηγείται την ιστορία του κατά συρροή απατεώνα Σαρλ Σομπράζ (τον υποδύεται ο Ταχάρ Ραχίμ που έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα) και […]

Το Ερπετό | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=gidcMTelApE

Τι χρειάζεται για να πιάσεις έναν δολοφόνο;

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το "Ερπετό" αφηγείται την ιστορία του κατά συρροή απατεώνα Σαρλ Σομπράζ (τον υποδύεται ο Ταχάρ Ραχίμ που έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα) και τις απίστευτες προσπάθειες να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το "Ερπετό" έρχεται στο Netflix στις 2 Απριλίου.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Το Ερπετό | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα