Το μυστικό της λίμνης - Magic in the Water - 1995 .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Το μυστικό της λίμνης – Magic in the Water – 1995

Η ταινία «Το μυστικό της λίμνης – Magic in the Water» είναι μια ενδιαφέρουσα, καλοτραβηγμένη οικογενειακή ταινία που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.

Γράφει:

Το μυστικό της λίμνης
Διάρκεια:
98 λεπτά

Υπόθεση

Ο Jack είναι ένας ψυχίατρος που γράφει βιβλία και παρουσιάζει μια ραδιοφωνική εκπομπή. Ως πολυάσχολος και εργασιομανής, έχει απομακρυνθεί από τα δύο του παιδιά, την Ashley και τον Joshua. Όταν οι τρεις τους πηγαίνουν ένα ταξίδι σε μια μικρή παραλίμνια πόλη του Καναδά, θα έρθουν τα πάνω κάτω. Τα παιδιά θα ανακαλύψουν ότι ο μύθος της περιοχής -για ένα λιμναίο πλάσμα- δεν είναι απλά μύθος. Ο Jack θα βρει ποιο και που είναι το αληθινό νόημα της ζωής και οι κακοί της ιστορίας μας -που μολύνουν τα νερά με τοξικά απόβλητα- θα τιμωρηθούν παραδειγματικά!

Κριτική και εντυπώσεις

Η ταινία «Το μυστικό της λίμνης – Magic in the Water» είναι μια ενδιαφέρουσα, καλοτραβηγμένη οικογενειακή ταινία που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Μέσα από τις περιπέτειες και τις πράξεις των ηρώων της, μας μιλά για την επικοινωνία των ενηλίκων με τα παιδιά τους, για την οικολογική καταστροφή και για την δύναμη της επιμονής σε όσα πιστεύουμε. Ενενήντα οκτώ απολαυστικά και ολίγον διδακτικά λεπτά σας περιμένουν σε κάποιο DVD Club, μιας και η ταινία έχει τα χρονάκια της. Πάντως όταν την πετύχετε αξίζει να την παρακολουθήσετε! Ως κερασάκι, θα δείτε και τον Jethro (απ’ το NCIS) πως ήταν στα νιάτα του… ο Mark Harmon έχει τον ρόλο του πατέρα. 😉

Το μυστικό της λίμνης – Magic in the Water – Trailer

Magic in The Water Trailer (1995)Magic in The Water Trailer (1995)

Συντελεστές

Σενάριο

Rick Stevenson, Icel Dobell Massey

Σκηνοθεσία

Rick Stevenson

Ηθοποιοί

Mark Harmon – Jack Black
Joshua Jackson – Joshua Black
Sarah Wayne – Ashley Black
Harley Jane Kozak – Dr. Wanda Bell
Willie Nark-Orn – Hiro
Frank Salsedo – Uncle Kipper
Morris Panych – Mack Miller
Ben Cardinal – Joe Pickled Trout
Adrien Dorval – Wright Hardy
Mark Acheson – Lefty Hardy
Anthony Towe – Taka
John Procaccino – Frank
Tamsin Kelsey – Sheriff Stevenson
Ben Ratner – FX Man
Lesley Ewen – Private Nurse
Teryl Rothery – Beth

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.