Ματιά

Το Netflix παρουσιάζει: Το τερατολόγιο του Γητευτή: Μέρος 2 | Netflix

Νέα Βίντεο Φαντάζεστε να πρέπει να παλέψετε με αυτά τα πλάσματα; Μάθετε τα πάντα για τα τέρατα που στοιχειώνουν και κυνηγούν τους ήρωες του κόσμου του Γητευτή. Δείτε τον "Γητευτή", μόνο στο Netflix: http://netflix.com/thewitcher […]

Το Netflix παρουσιάζει: Το τερατολόγιο του Γητευτή: Μέρος 2 | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=pJOeqmpDq9I

Φαντάζεστε να πρέπει να παλέψετε με αυτά τα πλάσματα; Μάθετε τα πάντα για τα τέρατα που στοιχειώνουν και κυνηγούν τους ήρωες του κόσμου του Γητευτή.

Δείτε τον "Γητευτή", μόνο στο Netflix: http://netflix.com/thewitcher

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με πάνω από 195 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Το Netflix παρουσιάζει: Το τερατολόγιο του Γητευτή: Μέρος 2 | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Ο Γκέραλτ από τη Ρίβια, ένας πληρωμένος μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, ψάχνει το πεπρωμένο του σε έναν βίαιο κόσμο, όπου συχνά οι άνθρωποι είναι πιο κακοί από τα θηρία.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα