ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ (Three Thousand Years of Longing) trailer (greek subs) .: Cinema .: Ματιά
 

ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ (Three Thousand Years of Longing) trailer (greek subs)

Γράφει: Matia Gr
ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ (Three Thousand Years of Longing) trailer (greek subs)
ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ (Three Thousand Years of Longing) trailer (greek subs)ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ (Three Thousand Years of Longing) trailer (greek subs)

1η Σεπτεμβρίου 2022 πρεμιέρα στην Ελλάδα

Η Δρ. Μπίνι (Τίλντα Σουίντον) είναι ικανοποιημένη με τη ζωή και έρχεται στον κόσμο με έναν υγιή σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά, συναντά έναν Τζιν (Ίντρις Έλμπα) που της προσφέρει τρεις ευχές σε αντάλλαγμα για την ελευθερία του.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί η ίδια μελετάει τις διηγήσεις και γνωρίζει όλες τις προειδοποιητικές ιστορίες σχετικά με τις επιθυμίες που πήγαν στραβά. Εκείνος υποστηρίζει την υπόθεσή του λέγοντάς της φανταστικές ιστορίες από το παρελθόν του. Τελικά ξεγελιέται και κάνει μια ευχή που τους εκπλήσσει και τους δύο.

Σκηνοθεσία: George Miller
Με τους: Tilda Swinton, Idris Elba, Pia Thunderbolt, Berk Ozturk, Alyla Browne, Anthony MoissetAbel Bond, Lianne Mackessy, Peter Bertoni

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα