ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ (Three Wishes for Cinderella) - trailer (μεταγλ) .: Cinema .: Ματιά
 

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ (Three Wishes for Cinderella) – trailer (μεταγλ)

Γράφει: Matia Gr
ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ (Three Wishes for Cinderella) – trailer (μεταγλ)
ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ (Three Wishes for Cinderella) - trailer (μεταγλ)ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ (Three Wishes for Cinderella) – trailer (μεταγλ)

21 Απριλίου 2022 πρεμιέρα στην Ελλάδα

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η καλόκαρδη αλλά και θαρραλέα Σταχτοπούτα ζει με τη σκληρή θετή μητέρα της και την κακομαθημένη θετή αδερφή της Ντόρα που της φέρονται σαν υπηρέτρια στο ίδιο της το σπίτι. Κατά τη διάρκεια μιας από τις καθημερινές της αποδράσεις στο δάσος, η Σταχτοπούτα εμποδίζει ένα ζευγάρι ανδρών να κυνηγήσουν άγρια ζώα, ανάμεσά τους και τον όμορφο πρίγκιπα του βασιλείου. Αμέσως νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον, αλλά ο πρίγκιπας αναμένεται να βρει την κατάλληλη νύφη στον επόμενο βασιλικό χορό, όπου η Σταχτοπούτα δεν επιτρέπεται να παρευρεθεί. Εφοδιασμένη με πολύ κουράγιο και δυναμωμένη από τα τρία μαγικά φουντούκια της, αποφασίζει να σταθεί για τον εαυτό της και να καθορίσει τη μοίρα της. Είναι σε θέση να απελευθερωθεί από την τυραννία της θετής της μητέρας και να βρει την αληθινή αγάπη;

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες