Νέα σειρά στο Hulu: Γυρίστε το Γαλαξία με Ωτοστόπ (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy)

Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

Νέα σειρά στο Hulu: Γυρίστε το Γαλαξία με Ωτοστόπ (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy)

και πάνω από όλα: DON’T PANIC!

Το συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο Hulu ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας σειράς βασισμένη στα βιβλία του Douglas Adams “Γυρίστε το Γαλαξία με Ωτοστόπ” ( The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy ).

Ο Douglas Adams στα μέσα της δεκαετίας του ’70 δημιούργησε για το ραδιόφωνο του BBC την ομότιτλη κωμική σειρά επιστημονικής φαντασίας. Το ξεκαρδιστικό σενάριο του “Γυρίστε το Γαλαξία με Ωτοστόπ” ξεπερνάει τα όρια του βρετανικού χιούμορ και αγγίζει φαν της επιστημονικής φαντασίας, ανθρώπους που ασχολούνται με την τεχνολογία μα και εφήβους σε όλο τον κόσμο. Τη δεκαετία του ’80 μεταφέρθηκε τηλεοπτικά στο BBC. Το 2005 η Disney μετέφερε την ιστορία στον κινηματογράφο με σκηνοθέτη τον Garth Jennings και αντί για blockbuster βούλιαξε (όχι άδικα) στα άπατα των ταμείων.

Έτσι, δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε ότι η νέα διασκευή θα είναι καλύτερη και πιο πιστή στα βιβλία του “Γυρίστε τον Γαλαξία με Ωτοστόπ”. Το σενάριο θα γράψουν ο Carlton Cuse (Lost, Tom Clancy’s Jack Ryan, Locke & Key, Rampage) και ο Jason Fuchs (Wonder Woman, Ice Age: Continental Drift, Pan). Όνομα σκηνοθέτη δεν έχει ανακοινωθεί, πιθανότατα όμως δεν θα είναι μόνο ένας.

Και μην ξεχνάτε:

DONT PANIC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment