Man Seeking Woman – 2015-2017

Man Seeking Woman – 2015-2017

Man Seeking Woman – 2015-2017

Μια κωμική σειρά, έτσι όπως αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία των θεατών το χιούμορ στην αντίπερα πλευρά του Ατλαντικού.

Man Seeking Woman - 2015-2017

Διάρκεια:
3 κύκλοι των 10 επεισοδίων έκαστος
21 λεπτά διάρκεια το κάθε επεισόδιο

Υπόθεση:

Ο Josh είναι ένας νέος Αμερικανός, στα 20+, μέτριας εμφάνισης και αδιάφορης εργασίας για την οποία αμείβεται με έναν χαμηλό μισθό. Ζει μόνος -σε ένα σπίτι ανάλογο του μισθού του- αλλά στην ζωή έχει παρέα (βλ. σχέση). Χμ… το τελευταίο δεν είναι απολύτως ακριβές… είχε σχέση θα έπρεπε να γράψω, μιας και η επί μακρό διάστημα κοπέλα του, τον ξεπροβόδισε με τα παπούτσια στο χέρι.

Ο Josh αν και στην αρχή το πήρε κατάκαρδα -κατά το κοινώς λεγόμενο είχε φάει γερό κόλλημα με την πρώην του- αποφάσισε κάποια στιγμή να στρέψει το βλέμμα του στο μέλλον. Έτσι, κοιτώντας μπροστά αρχίζει τις προσπάθειες να βρει νέα κοπέλα… η μοναξιά δεν του αρέσει καθόλου, παρόλο που απολαμβάνει δεόντως τις ώρες που περνά με τον κολλητό του τον Mike.

Μετά από κάμποσες προσπάθειες θα καταφέρει όχι μόνο να βρεθεί σε μια γερά στερεωμένη σχέση αλλά και να εισέλθει με την εκλεκτή της καρδιάς του εις γάμου κοινωνία. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως…

Κριτική και εντυπώσεις:

Η τηλεοπτική σειρά «Man Seeking Woman» είναι κατά βάση κωμική. Κωμική βέβαια έτσι όπως αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία των θεατών το χιούμορ στην αντίπερα πλευρά του Ατλαντικού.

Προσωπικά βρίσκω το χιούμορ -οι αστείες καταστάσεις και οι ατάκες- με το οποίο βομβαρδίζεσαι όταν βλέπεις κάποιο από τα επεισόδια, πολύ χοντροκομμένο και τραβηγμένο από τα μαλλιά. Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο είναι πανταχού παρούσα.

Ο άγαρμπος τρόπος αστεϊσμού ίσως όμως να μην με ενοχλούσε αν σε κάποια σημεία δεν γινόταν έντονα βλάσφημος, και δεν μιλάω μόνο για την χριστιανική μας πίστη. Υπάρχουν τόσοι τρόποι για να διασκεδάσεις το κοινό σου… είναι ανάγκη να προσβάλλεις το θρησκευτικό του αίσθημα; Απαράδεκτο κατ’ εμένα.

Ένα μόνο βρήκα θετικό στην σειρά «Man Seeking Woman». Το ηθογραφικό της χαρακτήρα. Βλέποντας την παίρνεις μια γερή δόση από το πως έχουν τα πράγματα για τους νέους στην Αμερική. Πως σκέφτονται, πως διασκεδάζουν, πως ονειρεύονται και εν γένει πως ζουν, τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία εξ αυτών. Το συμπέρασμα; Απογοητευτικό αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.

Να την δείτε; Δεν θα το έλεγα. Πέρα από την ηθογραφική καταγραφή δεν έχει να προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Man Seeking Woman – Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=HxURCAJaZ6E

Συντελεστές:

Σενάριο:

Simon Rich, Dan Mirk, Sofia Alvarez, Aaron Burdette, Dan Dillabough, Cirocco Dunlap, Stefani Robinson, Robert Padnick, Ian Maxtone-Graham, Marika Sawyer, Jason Belleville, Michael Patrick O’Brien

Σκηνοθεσία:

Michael Dowse, Jonathan Krisel, Tim Kirkby, Bill Benz, Daniel Gray Longino, Benjamin Berman, Dan Schimpf, Ryan Case, Andrew DeYoung, Rachel Lee Goldenberg

Ηθοποιοί:

Jay Baruchel – Josh Greenberg
Eric André – Mike
Britt Lower – Liz
Robin Duke – Patti
Mark McKinney – Tom
Maya Erskine – Maggie
Katie Findlay – Lucy
Jeff Pangman – Charles Powell
Rosa Salazar – Rosa
Ennis Esmer – Leo
Jessica Lowe – Meghan
Cole Escola – Chris
Julie White – Lucy’s Mom
Mark Moses – Lucy’s Dad
Ramona Young – Robin
Alice Moran – Maya
Jacob Neayem – Doug
Jessica Rose – Katie
Ron Mustafa – Nikhil
Adam Niebergall – Jordan

Νεκτάριος Παπασπύρου

Σχετικά άρθρα