Τα βιβλία του Wilbur Smith στον κινηματογράφο! .: TV Shows .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Τα βιβλία του Wilbur Smith στον κινηματογράφο!

Γράφει: Matia Gr
Τα βιβλία του Wilbur Smith στον κινηματογράφο!

Η εταιρεία Anna Lena Films (“ZIDANE” παραγωγοί Victorien Vaney και Anna Lena Vaney) μαζί με την εταιρεία Palomar pictures του Joni Sighvatsson (“BROTHERS”, “KILLER ELITE”, “K-19: THE WIDOWMAKER”, “KALIFORNIA”) απέκτησαν από τον Kevin Conroy Scott της Tibor Jones Management τα δικαιώματα για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση του Επικού Μυθιστορήματος που διαδραματίζεται στην Αρχαία Αίγυπτο, ο Θεός της Ερήμου του συγγραφέα Wilbur Smith.

Ο Θεός της Ερήμου, εκδόσεις HarperCollins, είναι ήδη στην πρώτη θέση των best sellers στην Αγγλία, Νότια Αφρική και Αυστραλία και στη δεύτερη θέση μόλις κυκλοφόρησε στον Καναδά. Κυκλοφόρησε 21 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ από την εταιρεία William Morrow, θυγατρική της HarperCollins.

Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει επίσης τα κινηματογραφικά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα βιβλία “ο Θεός Ποταμός”, “ο Έβδομος Πάπυρος” από την ίδια σειρά. Τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς έχουν κυκλοφορήσει σε 15 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Η Victorien Vaney είπε, “όπως πολύ σωστά το έθεσε ο Stephen King, ο Wilbur Smith είναι ο καλύτερος συγγραφέας Ιστορικών Μυθιστορημάτων. Έχοντας στη διάθεσή μας την καλύτερη σειρά βιβλίων για την Αρχαία Αίγυπτο, μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε μια αριστοτεχνική ιστορία σε ένα επικό επίπεδο”.

Ο Joni Sightvatsson είπε, “έχουμε δέσμευση προς τον Wilbur Smith και τους πάρα πολλούς θαυμαστές του. Το διεθνές φαινόμενο των best sellers βιβλίων του Wilbur μας δίνει μια γεύση από την Αρχαία Αίγυπτο που θα έκανε τους Βοργίες να κοκκινήσουν”.

Ο Kevin Conroy Scott είπε, “ο Wilbur Smith έχει πουλήσει περίπου 130 εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων του σε όλο τον κόσμο και οι αναγνώστες του τον λατρεύουν. Θέλουν μία απόδοση του έργου του που να είναι πιστή στο πρωτότυπο, αλλά να έιναι και έξυπνη. Με αυτούς τους εξαιρετικούς συνεργάτες έχουμε μια μεγάλη πιθανότητα να ευχαριστήσουμε πολύ το αναγνωστικό κοινό του Wilbur Smith”.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.