Ματιά

Νέο φυλλάδιο Praktiker με προϊόντα για αυτή την περίοδο!

Νέο φυλλάδιο προσφορών για τα καταστήματα Praktiker, που θα ισχύει μέχρι 12 Σεπτεμβρίου 2015.

Νέο φυλλάδιο Praktiker με προϊόντα για αυτή την περίοδο!

Κυκλοφόρησε νέο φυλλάδιο προσφορών για τα καταστήματα Praktiker που θα ισχύει μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2016.

Είτε ετοιμάζεστε για επιστροφή στα θρανία, είτε γυρίζετε στο σπίτι από τις διακοπές, στο νέο φυλλάδιο Praktiker θα βρείτε προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Επίσης, θα βρείτε προσφορές σε προϊόντα για το φοιτητικό σπίτι.

Οι πελάτες της Vodafone μπορούν να έχουν έκπτωση 10%, για λεπτομέρειες δείτε εδώ. Και μη ξεχνάτε με το Πρόγραμμα Επιστροφή Eurobank, κερδίζετε 1% κάνοντας τις αγορές σας στο Praktiker χρησιμοποιώντας τις κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Για να δείτε τον [wp_colorbox_media url=”http://flip-book.praktiker.gr/flip-book/kw34/index.html” type=”iframe” hyperlink=”Κατάλογο Πράκτικερ”] κάντε κλικ [wp_colorbox_media url=”http://flip-book.praktiker.gr/flip-book/kw34/index.html” type=”iframe” hyperlink=”εδώ”] ή στην παρακάτω εικόνα. Όταν ανοίξει ο κατάλογος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια που θα εμφανιστούν δεξιά και αριστερά του, ώστε να περιηγηθείτε στις 12 σελίδες του καταλόγου και να δείτε όλα τα προϊόντα.

[wp_colorbox_media url=”http://flip-book.praktiker.gr/flip-book/kw34/index.html” type=”iframe” hyperlink=”https://www.matia.gr/wp-content/uploads/2015/09/praktiker-2016-08.jpg”]

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατάλογοι και Φυλλάδια

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;