Χαλαρή βίδα στα γυαλιά; Ή χάθηκε πάλι; .: Tips & Tricks για το Σπίτι .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Χαλαρή βίδα στα γυαλιά; Ή χάθηκε πάλι;

Αυτές οι μικροσκοπικές βιδούλες που έχουν τα γυαλιά, μια χαλαρώνουν, μια χάνονται, όμως υπάρχει τρόπος και να μένουν στη θέση τους και να αντέξουμε χωρίς πρόβλημα την απουσία τους!

Γράφει: Matia Gr
Χαλαρή βίδα στα γυαλιά; Ή χάθηκε πάλι;

Χαλαρή βίδα στα γυαλιά; Ή χάθηκε πάλι;

Χαλαρή βίδα στα γυαλιά; Ή χάθηκε πάλι;

Για να σταθεροποιήσετε μια βίδα που έχει χαλαρώσει στα γυαλιά σας, χρησιμοποιήστε διαφανές βερνίκι για νύχια. Εάν έχει χαθεί η βίδα από τα γυαλιά σας, μπορείτε να τα επιδιορθώσετε πρόχειρα ράβοντας (ναι, καλά διαβάσατε). Περνάτε κλωστή κατάλληλου χρώματος σε μια βελόνα και κρατάτε την άκρη της κλωστής ενώ περνάτε την βελόνα από την μέσα πλευρά των γυαλιών σας στην τρύπα που έχει αφήσει η βίδα που λείπει. Περάστε αρκετές φορές την κλωστή και στερεώστε καλά τις άκρες της. Θα δείτε πως είναι μια χαρά προσωρινή λύση, μέχρι να επισκεφθείτε τον οπτικό σας!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.