Χαρούμενη ζυγαριά μπάνιου .: Προϊόντα για το Σπίτι .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Χαρούμενη ζυγαριά μπάνιου

Μα υπάρχει ζυγαριά μπάνιου που να σε κάνει να χαμογελάς; Ιδιαίτερα μετά τα γιορτινά τραπέζια, τους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα και τις δίπλες; Ε, λοιπόν υπάρχει! Μια ζυγαριά μπάνιου με χαρούμενο σχέδιο φέρνουν για τον μήνα Ιανουάριο 2015 τα καταστήματα Tiger!

Γράφει: Matia Gr
Χαρούμενη ζυγαριά μπάνιου

Χαρούμενη ζυγαριά μπάνιου

Χαρούμενη ζυγαριά μπάνιου

Μια πραγματικά χαρούμενη ζυγαριά μπάνιου μας προσφέρουν ΜΟΝΟ για τον μήνα Ιανουάριο 2015 τα καταστήματα Tiger.

Μια ψηφιακή ζυγαριά με όριο τα 180 κιλά (που συγχωρεί πολλές ατασθαλίες όπως βλέπετε) και ακρίβεια 100 γραμμαρίων, σε σχέδιο από τους Glad Design (οι οποίοι καθώς φαίνεται είναι όνομα και πράγμα) που όντως σε κάνει χαρούμενο με το που τη βλέπεις.

Εάν θέλατε κι εσείς μια τέτοια ζυγαριά, δεν έχετε παρά να σπεύσετε να την αγοράσετε. Η τιμή της είναι 15 ευρώ.

Αν πάλι λατρέψατε το σχέδιό της, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα από τα καταστήματα Tiger όπου γι’ αυτόν το μήνα, αυτό το σχέδιο υπάρχει σε χίλια δύο είδη, πολλά από αυτά δε, αγοράζονται με 2-3 ευρώ!

Τιμή προϊόντος: 15€

Για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα του προϊόντος Ζυγαριά μπάνιου στο Tiger, κάντε κλικ εδώ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα