Ετικέτες – Το χαμόγελο του παιδιού .: Προϊόντα για το Σπίτι .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ετικέτες – Το χαμόγελο του παιδιού

Οι ετικέτες easyname για το μαρκάρισμα των ρούχων είναι ελληνικό προϊόν, σε πολύ καλή τιμή και βοηθάει και «Το χαμόγελο του παιδιού».

Γράφει: Matia Gr
Ετικέτες – Το χαμόγελο του παιδιού

Ετικέτες για μαρκάρισμα των ρούχων

Ετικέτες για μαρκάρισμα των ρούχων

– Δικό μου είναι!
– Όχι! Δικό μου είναι!!!

Πόσες φορές έχετε γίνει μάρτυρας ενός τέτοιου τσακωμού; Όταν το ένα παιδάκι τραβάει το ρούχο, το μπουφάν ή την πετσέτα από τα χέρια του άλλου και πρέπει ο ενήλικος να δώσει λύση; Ε, λοιπόν αφήστε τα παιδιά να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μόνα τους. Με αυτές τις ετικέτες για τα ρούχα, βοηθό δεν θα χρειαστούν κανένα άλλο!

Έχουν διάσταση 4,6 εκατοστά επί 1,2 εκατοστά και είναι κατασκευασμένες από υλικό που έχει την υφή του υφάσματος και κολλάνε πανεύκολα με το σίδερο! Κάθε συσκευασία περιέχει οδηγίες χρήσεως, περιλαμβάνει 20 ετικέτες και θα λύσει δια μιας το πρόβλημα της αναγνώρισης και της εύρεσης των ρούχων! Απαραίτητη για το σχολείο, το γυμναστήριο, την κατασκήνωση, το μπαλέτο ή το καράτε.

Οι ετικέτες easyname για το μαρκάρισμα των ρούχων είναι ελληνικό προϊόν, σε πολύ καλή τιμή και βοηθάει και «Το χαμόγελο του παιδιού». Εξαιρετικό!

Τιμή προϊόντος: 5,00€
Κωδικός προϊόντος: ΔΙΑΦ0051

Για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα του προϊόντος Ετικέτες για μαρκάρισμα των ρούχων στο «Το χαμόγελο του παιδιού», κάντε κλικ εδώ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.