Ο ANTONIUS στο μπάνιο .: Δες το... αλλιώς! .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ο ANTONIUS στο μπάνιο

Ο ANTONIUS εθεάθη και σε άλλο ένα μέρος του σπιτιού μας! Στο μπάνιο!

Γράφει: Matia Gr
Ο ANTONIUS στο μπάνιο

Ο ANTONIUS στο μπάνιο
Συναντήσαμε τον ANTONIUS στην κουζίνα, τον βρήκαμε να κρύβεται στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας αλλά να! Εθεάθη και σε άλλο ένα μέρος του σπιτιού μας! Στο μπάνιο!

Μεταλλικός, με ειδική επίστρωση και πάνω σε πλαστικά ροδάκια δεν πρόκειται να πάθει τίποτα όσα χρόνια κι αν περάσουν. Το τι μπορείτε να αποθηκεύσετε στα μεγάλα συρτάρια του είναι καθαρά θέμα των αναγκών του σπιτιού σας. Πετσέτες, καλλυντικά, σαμπουάν, καθαριστικά, χαρτί τουαλέτας, είδη προσωπικής φροντίδας και τόσα άλλα, μέχρι και τα περιοδικά που διαβάζετε στην αίθουσα του θρόνου!

Χρησιμοποιώντας την ξύλινη επιφάνεια στο πάνω μέρος του θα λύσουμε ένα μεγάλο πρόβλημα ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες για το που θα σταθούν τα τσαντάκια, καλαθάκια και τόσα άλλα που είναι για εμάς απαραίτητα. Πρέπει μόνο να διασφαλίσουμε ότι η ξύλινη αυτή επιφάνεια δεν θα βρέχεται ή έρχεται σε επαφή με το νερό ή άλλα υγρά.

Θέλετε μήπως να καμουφλάρετε τον ANTONIUS;;; Φτιάξτε του κουρτινάκια από πλαστική κουρτίνα μπάνιου! Διαλέξτε χρώματα και σχέδια ανάλογα με τα χρώματα του μπάνιου σας έτσι ώστε να κρύβεται δια της αρμονίας ή να δημιουργεί μια χαρούμενη νότα δια της αντίθεσης και της πολυχρωμίας τους!

Για να δείτε την τιμή του προϊόντος Antonius στην ΙΚΕΑ, κάντε κλικ εδώ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.