Παιχνιδόσπιτο για τις γάτες μας (Expedit - IKEA) .: Δες το... αλλιώς! .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Παιχνιδόσπιτο για τις γάτες μας (Expedit – IKEA)

Ένα υπέροχο παιχνιδόσπιτο – γατόσπιτό που θα το κατευχαριστηθούν τα τετράποδα μέλη της οικογένειας μας.

Γράφει: Matia Gr
Παιχνιδόσπιτο για τις γάτες μας (Expedit – IKEA)

Οι γάτες θέλουν τον δικό τους χώρο και αγαπούν πολύ τα κουτιά. Αγαπούν και να κάθονται στα ψηλά. Επίσης αρέσκονται να ξύνουν τα νύχια τους στους καναπέδες μας όπως και να στρογγυλοκάθονται πάνω τους. Όμως ξετρελαίνονται με τα “γατόσπιτα” του εμπορίου και συνήθως κι εμείς τρελαινόμαστε βλέποντας τις τιμές τους!

Η λύση έφτασε και λέγεται EXPEDIT!

Παιχνιδόσπιτο για τις γάτες μας

Τι θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε το τέλειο γατόσπιτο;

1 ράφι EXPEDIT
Κολλητική ταινία δύο όψεων
Χοντρούτσικο φυσικό σχοινί
2 καρφιά
2 μαξιλαροθήκες 35×35 ή 40×40
2 μαξιλαράκια 35×35 ή 40×40 (μπορείτε να βολευτείτε με αυτό ή κάποια που να έχετε ήδη)

Τι κάνουμε; Πρώτα από όλα ορίζουμε το που θα βάλουμε το σχοινί για τα νυχάκια τους. Βάζουμε σημάδι με ένα μολύβι και κολλάμε την ταινία διπλής όψης σε όλη την επιφάνεια που θέλουμε να καλύψουμε. Βγάζουμε το πάνω αυτοκόλλητο και στερεώνουμε την άκρη του σχοινιού με ένα καρφί στην μέσα πλευρά του ραφιού μας. Στη συνέχεια τυλίγουμε πάρα πολύ σφιχτά το σχοινί φροντίζοντας να ακουμπά στην ταινία διπλής όψης και να πιέζεται πάνω της. Όταν τελειώσουμε στερεώνουμε από την μέσα πλευρά του EXPEDIT με καρφί πάλι την ελεύθερη άκρη του σχοινιού. Το παιχνιδόσπιτο – γατόσπιτό μας έχει σχεδόν τελειώσει! Βάζουμε τα μαξιλαράκια μέσα στις μαξιλαροθήκες, τοποθετούμε το ένα μέσα και το άλλο πάνω στο EXPEDIT, και η κατασκευή μας είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί από τους… ιδιοκτήτες της! Πιστέψτε με θα το κατευχαριστηθούν.

Για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα του προϊόντος Expedit στην IKEA, κάντε κλικ εδώ!

Βασισμένο στην ιδέα της Λώρα από το Λονδίνο και φωτογραφία από τις υπέροχες γάτες της!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.