Σπύρος Σούλης #menoumespiti

Σπύρος Σούλης #menoumespiti

Σπύρος Σούλης #menoumespiti

Απλές ιδέες για μια πιο όμορφη καθημερινότητα

Η διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους που αισθάνονται επιτυχημένοι κι αποτυχημένοι είναι: να μην βάζουμε πολλά και δύσκολα στον εαυτό μας που δεν μπορούμε να τα κάνουμε.

Εχτές λοιπόν, το πρώτο που είπα ήταν να κάνω κάτι που θα με κάνει να αισθανθώ πολύ όμορφα. Μια ενέργεια, ένα activity. Είπα ότι θέλω να περπατήσω, ανέβηκα στην ταράτσα, περπάτησα πεντέμισι χιλιόμετρα και αισθάνθηκα πολύ καλά.

Το δεύτερο ήθελα να μιλήσω με κάποιον φίλο που έχω να μιλήσω πολύ καιρό και τον αγαπάω πάρα πολύ, για να κάνουμε αυτό το touch, τη σύνδεση. Κάλεσα την φίλη μου την Κέλλυ και χάρηκα πάρα πολύ, επειδή την αγαπάω πολύ και είχαμε να μιλήσουμε πολύ καιρό.

Το τρίτο ήταν να καπνίσω λιγότερο. Δυστυχώς καπνίζω. Δυστυχώς. Δεν το κατάφερα στο 100% που ήθελα. Κάπνισα λίγο λιγότερο αλλά έστω κι αυτό το λίγο το θεώρησα μία μικρή νίκη.

Το τέταρτο και σημαντικό είχα γράψει να μην δω καθόλου ειδήσεις. Δεν είδα καθόλου ειδήσεις. Και πιστέψτε με αισθάνθηκα πολύ καλύτερα, έπεσα στο κρεβάτι μου με πολύ πιο καθαρό μυαλό, με λιγότερο άγχος και κοιμήθηκα και καλά.

Κάντε το κι εσείς. Βάλτε 2-3 στόχους.

Θα δείτε στο τέλος της ημέρας, όταν τα έχετε κάνει, πόσο θα αισθάνεστε μέσα σας ό,τι κάνατε κάτι για τον εαυτό σας, κάτι που θέλατε να κάνετε και που σας έκανε να αισθανθείτε όμορφα.

Αυτά για τώρα, να έχετε μία πάρα πολύ καλή μέρα και θα τα πούμε αργότερα.

Φιλιά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment