Μια βόλτα στο Jysk

Γράφει: Matia Gr
Μια βόλτα στο Jysk

Φτάνοντας εκεί και με το που μπαίνεις μέσα σε υποδέχονται, εκτός από τους πάντα χαμογελαστούς υπαλλήλους, υπέροχες παπλωματοθήκες, πάρα πολλά παπλώματα και κάτι που πραγματικά χρειαζόταν η αγορά μας: απίστευτη ποικιλία μαξιλαριών. Μικρά, μεγάλα, ψηλά, κοντά, οικονομικά, ακριβά, αφρού, συνθετικά, με φυσικά υλικά και γενικά τόσα μαξιλάρια που σίγουρα κάποιο θα σας κατακτήσει και θα σας χαρίσει έναν άνετο ύπνο.

Στο κατάστημα της Κουρτίδου προτιμήστε για μεγαλύτερη ευελιξία να κρατήσετε ένα καλάθι με ρόδες ή μια μπλε τσάντα Jysk, αντί να πάρετε καρότσι. Στους διαδρόμους του θα βρείτε επίσης σεντόνια, κουρτίνες, ριχτάρια, τραπεζομάντηλα, σουπλά, χαλιά, καλάθια αποθήκευσης, ρολόγια, βάζα αλλά και διάφορα αξεσουάρ για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Μην παραλείψουμε βέβαια και τους υπνόσακους, τα υποστρώματα, τις πετσέτες και τους μουσαμάδες με το μέτρο. Όσο για έπιπλα; κομοδίνα, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, τραπέζια και τραπεζάκια, καρέκλες, στρώματα, καναπέδες, πουφ και υποπόδια, ερμάρια, ντουλάπες, έπιπλα μωρού και τόσα άλλα.

Περιηγηθείτε σε όλους τους διαδρόμους του. Όλοι έχουν κάτι για να δείτε, να θαυμάσετε ή να αγοράσετε. Το Jysk της Κουρτίδου είναι μικρό και περιεκτικότατο και δίνει πολλές ελπίδες για το νέο κατάστημα που θα ανοίξει σύντομα στο Ελληνικό, πως θα είναι κάπως μεγαλύτερο.

Αγοράζοντας από το Jysk, έχουμε δικαίωμα να επιστρέψουμε το προϊόν και να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω τον πρώτο μήνα της αγοράς του.

Επίσης καλό θα ήταν να σπεύσετε σύντομα για να επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα προνομιακές εκπτώσεις που κάνει για τα εγκαίνιά του! Οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν μέχρι τις 7-10-2015.

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του και να γραφτείτε στο newsletter του, εκτυπώνοντας το κουπόνι έκπτωσης των 5 ευρώ που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε στην πρώτη αγορά σας!

Η περιήγηση στο Jysk ήταν ευχάριστη, οι υπάλληλοι εξυπηρετικοί χωρίς να γίνονται φορτικοί και πάντα με χαμόγελο. Κάποιες τιμές του είναι αδύνατον να τους αντισταθείς! Σας προτείνω να του ρίξετε μια ματιά! 😉

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα