Ματιά

Πάνες ακράτειας ενηλίκων Sani Sensitive

Οι πάνες ακράτειας ενηλίκων Sani Sensitive είναι εκείνες που αποκλειστικά πλέον εμπιστεύομαι και αγοράζω για την φροντίδα της μητέρας μου.

Πάνες ακράτειας ενηλίκων Sani Sensitive

Ακράτεια ούρων σε άντρες και γυναίκες

Η ακράτεια ούρων σε άντρες και γυναίκες είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας. Ιδιαίτερα όταν μαζί με την ακράτεια έχουν να αντιμετωπίσουν και θέματα υγείας, τότε η χρήση μιας καλής πάνας για ενήλικες θα τους βοηθήσει πολύ στην καθημερινότητά τους. Βοήθεια σημαντική θα είναι και για εκείνους που τους φροντίζουν, η χρήση μιας πάνας ακράτειας ενηλίκων που θα πληρεί κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές και θα έχει κάποια απαιτούμενα χαρακτηριστικά.

Ουρολοίμωξη και ακράτεια

Οι πάνες ακράτειας βοηθούν στην πρόληψη της ουρολοίμωξης. Αν συγκρίνουμε τη χρήση πάνας ακράτειας και καθετήρα και ουροσυλλέκτη, τότε βλέπουμε ότι οι ενήλικοι που χρησιμοποιούν πάνες εμφανίζουν πολύ σπανιότερα ουρολοίμωξη και ακόμα και όταν την εμφανίσουν, μπορούν να την αντιμετωπίσουν πολύ πιο εύκολα και ανώδυνα.

Ακράτεια κοπράνων

Η ακράτεια κοπράνων μπορεί να αντιμετωπιστεί με την βοήθεια γαστρεντερολόγου και να βελτιωθεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Οι ασθενείς που παρουσιάζουν τα συμπτώματα της ακράτειας κοπράνων δεν πρέπει να νιώθουν ντροπή και σε καμία περίπτωση να βάλουν τον εαυτό τους στο περιθώριο. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να το συζητήσουν με το γιατρό τους και να αρχίσουν να χρησιμοποιούν καλής ποιότητας πάνες ακράτειας ενηλίκων.

Σαν πρώτα βήματα, πάντα σε συνεννόηση με τον γιατρό, μπορούμε να αποφύγουμε πικάντικα φαγητά, λιπαρά και light τρόφιμα, ποτά με αλκοόλ, καφέ και τσίχλες ή γλυκά χωρίς ζάχαρη. Με πολλά μικρά γεύματα μπορεί να μειωθούν οι κενώσεις του εντέρου. Ενώ σε κάποια άτομα ένα μεγάλο γεύμα μπορεί να ενεργοποιήσει το έντερο ή και να προκαλέσει διάρροια. Διατροφή με αρκετές φυτικές ίνες συντελεί να δημιουργούνται συμπαγή κόπρανα που μπορούμε να τα συγκρατήσουμε πιο εύκολα.

Γιατί Sani;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι απλούστατη.
Επειδή είναι οι καλύτερες πάνες ακράτειας ενηλίκων που θα βρείτε στην αγορά. Μετά από τέσσερα χρόνια φροντίδας της μητέρας μου -και έχοντας δοκιμάσει ΟΛΕΣ τις πάνες που μπόρεσα να βρω τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και στο internet- κατέληξα στην απόφαση: Sani… δαγκωτό!!!

Προσωπικές παρατηρήσεις

Επιγραμματικά, για να μην σας κουράζω:

  • Κρατούν περισσότερη υγρασία από όλες τις υπόλοιπες πάνες άλλων εταιρειών
  • Δεν ερεθίζουν το δέρμα (ούτε απλή κοκκινίλα δεν θα βρείτε)
  • Αντέχουν σε τραβήγματα και δεν σχίζουν με το πρώτο
  • Έχουν χρωματισμένη (ελαφρύ γαλάζιο) την επιφάνεια μέγιστης απορρόφησης ώστε να ξέρετε που θα την τοποθετήσετε με ακρίβεια
  • Τα αυτοκόλλητα επιτρέπουν λαθάκια (κολλούν και ξανακολλούν)
  • Αποδεδειγμένα συγκρατούν και τις οσμές (μην με ρωτήσετε πως το κάνουν, ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ)
  • Έχουν πολύ πολύ καλύτερη τιμή από κάποιες άλλες (που διαφημίζονται ως κορυφή, αλλά είναι πάτος)
  • Και τέλος αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: είναι φτιαγμένες αποκλειστικά από Eλληνικά χέρια! Εύγε!

Μεγέθη πάνας ακράτειας Sani Sensitive

Νο2 Medium – Για διαστάσεις περιφέρειας: 70-100cm
Νο3 Large – Για διαστάσεις περιφέρειας: 85-125cm
No4 Extra Large – Για διαστάσεις περιφέρειας: 100-150cm

Τεχνικά χαρακτηριστικά πάνας ακράτειας Sani Sensitive

– Απαλό, υγιεινό κάλυμμα, για sensitive προστασία
– Ενισχυμένος πυρήνας, που φυλακίζει την υγρασία στο εσωτερικό (3.000ml)
– Με τεχνολογία anti-odour που απορροφά τις οσμές για έως και 8 ώρες
– Με πλαϊνά αυτοκόλλητα που μπορούν να επανακολληθούν
– Ανατομικός σχεδιασμός
– Βιταμίνη Ε και εκχύλισμα αλόης

Κατασκευάστρια εταιρεία

Τις πάνες ακράτειας ενηλίκων Sani τις κατασκευάζει μια 100% ελληνική εταιρεία, η ΜΕΓΑ Α.Ε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε πανευρωπαϊκό επίπεδο! Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι τα άριστα προϊόντα της, ταξιδεύουν σε 4 Ηπείρους αποδεικνύοντας ότι όταν εμείς οι Έλληνες θέλουμε, μπορούμε να κάνουμε θαύματα και στον επιχειρηματικό τομέα, με ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα!

Τιμή σε προσφορά

Στα διαδικτυακά καταστήματα, σε πολύ τακτά διαστήματα (περισσότερο από μια φορά τον μήνα), πωλούν τις πάνες Sani με έκπτωση 40%! Προγραμματίζω έτσι την αγορά πανών του μήνα και εξοικονομώ πολλά χρήματα, από αυτήν την πραγματικά πολύ καλή προσφορά. Το γεγονός, δε, ότι τις φέρνουν στην πόρτα του σπιτιού μου είναι ένας επιπλέον λόγος που προτιμώ να αγοράζω από αυτά μιας και η φροντίδα ενός κατάκοιτου ανθρώπου δεν σου αφήνει και πολύ ελεύθερο χρόνο.

Ελέγχετε καθημερινά τις προσφορές σε πάνες ακράτειας ενηλίκων στα:

Super Panes
AB
e-fresh

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αγορά

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;