Θεατρικό Ημερολόγιο 2018

Ένα ημερολόγιο-βιβλίο που θα κρατήσετε στην βιβλιοθήκη σας και μετά το πέρας του 2018.

Γράφει: Matia Gr
Θεατρικό Ημερολόγιο 2018
Tags

Είθισται κάθε φθινόπωρο να αναζητούμε κάποιο έντυπο ημερολόγιο που θα μας συντροφεύσει στην πορεία μας μέσα στο έτος που έρχεται. Υπάρχουν ημερολόγια τοίχου, επιτραπέζια, μικρά, μεγάλα και ημερολόγια ιδιαίτερα. Ένα από εκείνα της τελευταίας κατηγορίας είναι το «Θεατρικό Ημερολόγιο 2018»!

Πρόκειται για ένα ημερολόγιο-βιβλίο που είμαι σίγουρος ότι θα το κρατήσετε στην βιβλιοθήκη σας και μετά το πέρας του 2018. Έχει διαστάσεις 21×14 εκατοστά, με την μεγάλη διάσταση να αναφέρεται στο πλάτος του. Απαρτίζεται από 224 σελίδες και η τιμή που θα το βρείτε είναι στα 10,80€ στα Public online… κάντε κλικ εδώ!

Όσο για το εξώφυλλο του… το βλέπετε στην φωτογραφία. Θα το λατρέψει κάθε φίλος του θεάτρου!

Ας περάσουμε όμως και στα ενδότερα. Τι θα βρείτε σε αυτό το υπέροχο ημερολόγιο;

Καταρχήν θα σας ενημερώνει για κάθε ημέρα του έτους, ποιός γιορτάζει -για να στέλνετε τις ευχές σας-, ποιοι Έλληνες ηθοποιοί γεννήθηκαν ή απεβίωσαν εκείνη την ημέρα, αν τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι κάποια Παγκόσμια ή Ευρωπαϊκή Ημέρα καθώς και εγγραφές τύπου «σαν σήμερα» που αναφέρονται σε γεγονότα σχετικά με το θέατρο! Οι πληροφορίες όμως που θα αντλήσετε από το Θεατρικό Ημερολόγιο 2018 δεν σταματούν εδώ!

Αφιερώματα -σχετικά πάντα με το θέατρο- κείμενα-αναφορές σε θρυλικές θεατρικές παραστάσεις, καθώς και αποσπάσματα από αυτοβιογραφίες αγαπημένων ηθοποιών σας περιμένουν για να τα διαβάσετε, να ψυχαγωγηθείτε και να γνωρίσετε πτυχές του θεατρικού κόσμου που δεν σας ήταν γνωστές!

Χάρη στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) και την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση, το φετινό μας ημερολόγιο θα είναι πέραν της κλασσικής του χρήσης, ένα ενημερωτικό, ιδιαιτέρως καλαίσθητο και πολύ ξεχωριστό βιβλίο!

Άντε και καλή μας χρονιά! 🙂

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα