Ματιά

Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες

Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες! Μετά την μεγάλη επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης Παράστασης «Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τα Χριστούγεννα» η Scene 10-7 συνεχίζει χαρίζοντας μας τις αποκριάτικες ιστορίες της μάγισσας […]

Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες

Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες
Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες!

Μετά την μεγάλη επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης Παράστασης «Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τα Χριστούγεννα» η Scene 10-7 συνεχίζει χαρίζοντας μας τις αποκριάτικες ιστορίες της μάγισσας Ταραντούλας!

Η Μάγισσα Ταραντούλα που δεν συμπαθεί καμία γιορτή επιστρέφει προσπαθώντας να καταστρέψει τις απόκριες! Σαν να μην έφταναν οι προσπάθειες που κάνει κάθε Σάββατο στις 12:00 και στις 15:00 στο θέατρο Vault στον Βοτανικό πλέον κυκλοφορεί και σε παραμύθι από τις εκδόσεις Bookstars!

“Γιατί η μάγισσα Ταραντούλα μισεί τόσο πολύ τις απόκριες και θέλει να τις καταστρέψει; Θα καταφέρει η καλόψυχη Καλικατζαρένια να την εμποδίσει; Τι έξυπνο κόλπο θα σκαρφιστεί ο Καρναβαλένιος για να σώσει τις απόκριες και την Καλικατζαρένια από την οργή της Ταραντούλας;
Γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην πετάξει ούτε ένας χαρταετός την φετινή καθαρά Δευτέρα;
Το σίγουρο είναι ότι για να τα καταφέρουν θα χρειαστούν την βοήθεια των μικρών μας φίλων”

Σύνθεση εξώφυλλου/ Εικονογράφηση: Διονύσης Βεργίνης
Επιμέλεια: Αγγελική Γκαλμπένη – Παπαγρηγορίου
Εκδόσεις: Bookstars

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα