Ματιά

Φουστίτσα μπαλαρίνας

Εύκολη, γρήγορη και οικονομική

Γράφει: Matia Gr
Φουστίτσα μπαλαρίνας

Φουστίτσα μπαλαρίνας

Θα χρειαστούμε:
Ένα φαρδύ λάστιχο
Τούλι που θα κόψουμε σε κορδέλες πλάτους περίπου 5 πόντων
Βελόνα και κλωστή

Κατασκευή:
Μετράμε την μέση του παιδιού μας με το λάστιχο και το κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος. Ράβουμε τις δύο άκρες του λαστίχου γερά με την βελόνα και την κλωστή. Κόβουμε το τούλι μας σε κορδέλες. Για να έχουμε το ίδιο ακριβώς μήκος στις κορδέλες τυλίγουμε το τούλι γύρω από ένα χαρτόνι και κόβουμε από την μία πλευρά την ένωση. Έτσι όλες οι κορδέλες θα έχουν ίδιο μήκος. Περνάμε το λάστιχο στο πόδι μας και δένουμε την κάθε μια λωρίδα ξεχωριστά προσέχοντας να μην μας τσακίσει. Γεμίζουμε το λάστιχο με τις κορδέλες από τούλι και η φουστίτσα μπαλαρίνας είναι έτοιμη να την φορέσει το κοριτσάκι μας!
Γίνεται εύκολα και γρήγορα. Μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας σαν φουστίτσα μπαλαρίνας, ή -αν γίνει πιο μακριά- σαν φούστα πριγκίπισσας για τις απόκριες, ή ακόμα και σαν αγγελάκι για τα Χριστούγεννα!

Πηγή Φωτογραφίας: Supermama.lt

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα

Θέματα