Αλεξανδρινό διακοσμητικό λουλούδι των Χριστουγέννων .: Διάφορα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Αλεξανδρινό διακοσμητικό λουλούδι των Χριστουγέννων

Το αλεξανδρινό, έχοντας τα χρώματα των Χριστουγέννων, αποτελεί μια όμορφη διακόσμηση για τις γιορτινές αυτές μέρες.

Γράφει: Matia Gr
Αλεξανδρινό διακοσμητικό λουλούδι των Χριστουγέννων

Το Αλεξανδρινό είναι το παραδοσιακό λουλούδι των Χριστουγέννων. Έχοντας τα χρώματα των Χριστουγέννων, αποτελεί μια όμορφη διακόσμηση για τις γιορτινές αυτές μέρες.

Για να το φτιάξουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πράσινο κόκκινο και κίτρινο χαρτόνι κανσόν (canson) ή να χρησιμοποιήσουμε γυαλιστερά χαρτόνια όπως ασημόχαρτο, χρυσόχαρτο κτλ.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να εκτυπώσετε το πατρόν κάνοντας κλικ στην εικόνα μετά το κείμενο. Με τη βοήθεια του πατρόν και ενός ψαλιδιού ή κοπιδιού, κόψτε τα χαρτόνια σας και με κόλλα κολλήστε τα διαφορετικού μεγέθους «πέταλα» (ξεκινώντας από το μεγάλο και καταλήγοντας στο πιο μικρό) ώστε να σχηματιστεί το αλεξανδρινό.

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κόλλα τότε τρυπήστε με διπλόκαρφο όλα τα φύλλα του αλεξανδρινού μαζί (στη μέση), ανοίξτε τα σκέλη του διπλόκαρφου, και το λουλούδι σας είναι έτοιμο.

Πατρόν Αλεξανδρινό διακοσμητικό λουλούδι των Χριστουγέννων

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.