Χριστουγεννιάτικο δεντράκι της αγάπης .: Διάφορα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Χριστουγεννιάτικο δεντράκι της αγάπης

Χριστουγεννιάτικα δεντράκια φτιαγμένα με καρδούλες για να διακοσμήσετε τα τζάμια της τάξης ή του δωματίου σας!

Γράφει: Matia Gr
Χριστουγεννιάτικο δεντράκι της αγάπης

Θα χρειαστούμε:
Κόκκινο χαρτόνι κανσόν
Καφέ χαρτόνι
Χρυσό χαρτόνι
Ψαλίδι
Σελοτέιπ ή κολλητική ταινία
Μέτρο ή μετροταινία

Κατασκευή:
Χρησιμοποιώντας το πατρόν για τις καρδούλες και το πατρόν για αστέρι κόβουμε το κόκκινο χαρτόνι και το χρυσό σε σχήμα άστρου. Κόβουμε ένα κομμάτι από το καφέ χαρτόνι σε σχήμα τραπεζίου να μοιάζει με γλάστρα.
Τώρα δεν μένει παρά να τα κολλήσουμε στα τζάμια. Μετράμε το πλάτος του παραθύρου και με σελοτέιπ κολλάμε την μέση του τραπεζίου μας στο κέντρο του τζαμιού, στο κάτω κάτω μέρος. Στη συνέχεια κολλάμε 4 καρδούλες ανάποδα και στα κενά που δημιουργούνται από πάνω τους βάζουμε 3 καρδούλες μικρές σωστά. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουμε με μια μεγάλη καρδούλα (αν το παράθυρό μας είναι πολύ ψηλότερο ξεκινάμε με περισσότερες καρδούλες στη βάση).
Τέλος κολλάμε και το αστέρι της κορυφής και έχουμε ένα χριστουγεννιάτικο δεντράκι πρωτότυπο να διακοσμεί τα τζάμια του σπιτιού ή της σχολικής τάξης μεταφέροντας το μήνυμα αυτών των γιορτών που είναι ένα: Αγάπη!
Καλές γιορτές!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.