Χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς δέντρο! .: Διάφορα .: Ματιά
 

Χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς δέντρο!

Αν δεν θέλετε κανονικό… δείτε αυτό!

Γράφει: Matia Gr
Χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς δέντρο!

Θα χρειαστούμε:
Κρεμαστά στολίδια όσο πιο πλακέ γίνεται
Uhu tac όσα και τα στολίδια μας
Χαρτόνι σκληρό μεγάλου μεγέθους (όσο θέλουμε να είναι το δέντρο μας) προαιρετικά

Κατασκευή:
Το χαρτόνι θα μας χρησιμεύσει εάν θελήσουμε να μην κολλήσουμε απ’ ευθείας στον τοίχο τα στολίδια μας οπότε τα κολλάμε πάνω σε αυτό ή εάν θέλουμε (και αυτό είναι το πιο σωστό) να κάνουμε μια δοκιμή για την ακριβή θέση που θα πρέπει να έχουν τα στολίδια μας. Έτσι θα τα παίρνουμε ένα ένα από το “πατρόν” και θα τα κολλάμε στη θέση τους στον τοίχο.
Πρώτα σχεδιάζουμε στον τοίχο το περίγραμμα του δέντρου μας με ένα μολύβι (θα αφαιρέσουμε με ένα σφουγγάρι γόμα -μετά το ξεστόλισμα- τα σημάδια αυτά). Στη συνέχεια κολλάμε τα στολίδια με τα ούχου τακ πάνω στον τοίχο μας έτσι ώστε να παραμένουν ΑΥΣΤΗΡΑ μέσα στο περίγραμμα. Μην ξεχάσετε να βάλετε στην κορυφή του ένα εντυπωσιακό αστέρι.
Σε λίγα λεπτά το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας -αλλά χωρίς δέντρο- θα είναι έτοιμο γιορτινό και πρωτότυπο. Ιδανικό για σπίτια που δεν έχουν χώρο, για όσους έχουν βαρεθεί τα συνηθισμένα, για φοιτητές, εργένηδες και για όσους δεν αντέχουν πια το στόλιζε ξεστόλιζε τεράστια χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.