Τρισδιάστατο διακοσμητικό έλατο .: Διάφορα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Τρισδιάστατο διακοσμητικό έλατο

Ένα όμορφο έλατο για να γεμίσει γιορτινή ατμόσφαιρα ο χώρος σας. Φτιάχνεται αμέσως και το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει

Γράφει: Matia Gr
Τρισδιάστατο διακοσμητικό έλατο

Μια πολύ όμορφη κατασκευή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι το τρισδιάστατο διακοσμητικό έλατο. Πρόκειται για μια εύκολη διακοσμητική κατασκευή με την οποία μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας ή να το κρεμάσετε στα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Για να το κατασκευάσετε θα χρειαστείτε: Χαρτόνια σε χρώματα που μας αρέσουν ή χρυσόκολλες και αν θέλετε να το κρεμάσετε, χρυσοκλωστή.

Εμείς φτιάξαμε για εσάς πατρόν του δέντρου σε δύο μεγέθη. Επιλέγετε ποιο μέγεθος θέλετε κάνοντας κλικ κάτω στο αντίστοιχο link και εκτυπώνετε το πατρόν. Με τη βοήθεια του πατρόν και ενός ψαλιδιού ή κοπιδιού, κόβετε έλατα από το χαρτόνι που επιλέξατε προσέχοντας να μην τσαλακωθούν τα «κλαδιά» του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Εκεί που είναι η διακεκομμένη γραμμή στο μικρό πατρόν κόβετε το δέντρο σας με ψαλίδι ή καλύτερα με κοπίδι. Ενώνετε τα δέντρα ανά δύο περνώντας το ένα μέσα στο άλλο. Θα πρέπει να προσέξετε το βάθος της κοπής στα ζευγάρια των δέντρων έτσι ώστε όταν ενωθούν να βρίσκονται στην ίδια ευθεία και να μπορεί να σταθεί καλά όρθιο. Αν θέλουμε να το κρεμάσουμε, με μια βελόνα κεντήματος περνάμε την χρυσοκλωστή από την πάνω μεριά του δέντρου και δένουμε με κόμπο δημιουργώντας μια θηλιά από την οποία θα κρεμάσουμε το έλατό μας.
Εμείς για να σας βοηθήσουμε, έχουμε σημειώσει στο πατρόν και τα δύο σημεία κοπής. Μην ξεχάσετε να κόψετε το ένα σημείο (αυτό με τις τελείες) στο ένα κομμάτι και το άλλο σημείο (αυτό με τις παύλες) στο άλλο κομμάτι του δέντρου σας.

Για τη διακόσμηση του δέντρου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και glιtter glues (χρυσόκολλα) ή κόλλα απλή και χρυσόσκονη.

 
Τρισδιάστατο διακοσμητικό έλατο
 
Τρισδιάστατο διακοσμητικό έλατο
 
Κάνε κλικ εδώ για το πατρόν του μεγάλου δέντρου!
 
Κάνε κλικ εδώ για το πατρόν του μικρού δέντρου!
 
 
 
 
Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές μπορείτε να πάρετε και βλέποντας τα βίντεο με οδηγίες, που έχουμε επιλέξει για εσάς, κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.