Ψάθινες Ομπρέλες: Πως θα επιλέξετε την καλύτερη για τον κήπο ή την επιχείρησή σας! .: Άρθρα - Μελέτες .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ψάθινες Ομπρέλες: Πως θα επιλέξετε την καλύτερη για τον κήπο ή την επιχείρησή σας!

Γράφει: Matia Gr
Ψάθινες Ομπρέλες: Πως θα επιλέξετε την καλύτερη για τον κήπο ή την επιχείρησή σας!

Οι λεγόμενες ψάθινες ομπρέλες παραλίας αποτελούνται από ένα κορμό Φ8 συνήθως εμποτισμένο ένα μεταλλικό ή ξύλινο καπέλο, και την επικάλυψη με κάποιο χόρτο από την Αφρική ή την Ασία.

Οι ψάθινες ομπρέλες έχουν αρκετή απόκλιση μεταξύ τους, και στην όψη, αλλά και στην τιμή τους.

Το χόρτο Thatch το οποίο προέρχεται από Νότιο Αφρική αντέχει πολλά χρόνια αλλά είναι αρκετά ακριβό και η εμφάνισή του πολύ τυποποιημένη.

Άλλα χόρτα είναι το Makuti που είναι φύλο κοκκοφοίνικα από την Κεντρική Αφρική (Κένυα, Ζανζιβάρη). Είναι ένα χόρτο που κατασκευάζουν οι ιθαγενείς για τις καλύβες τους. Γι’ αυτό άλλωστε στην Ευρώπη κάθε χρόνο φτάνει το περίσσευμα από την κατασκευή των καλυβιών τους. Έχει αρκετή αντοχή στο χρόνο και έχει έντονα εξωτικό στυλ.

Το χόρτο Alang-Alang που στην όψη και το χρώμα θυμίζει αρκετά με το δικό μας στάχυ παράγεται σχεδόν αποκλειστικά στο νησί Bali της Ινδονησίας οπού εκεί ακόμα και οι ακριβότερες στέγες των πολυτελών ξενοδοχείων (Hilton, Four Seasons, κλπ) κατασκευάζονται αποκλειστικά από αυτό. Με σωστή και πολύ πυκνή τοποθέτηση είναι τελείως αδιάβροχο και αντέχει στο χρόνο.

Τέλος, υπάρχουν φύλα φοινίκων, τα λεγόμενα Fun Palm τα οποία είναι έτοιμα ψάθινα καπέλα που δεν αντέχουν στο χρόνο αλλά που έχουν ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, πολύ απλή τοποθέτηση και με τελείως τροπική (εξωτική) όψη.

Όλες οι ομπρέλες βεβαίως είναι πολύ πιο όμορφες από τις κλασικές πάνινες και δίνουν ένα στοιχείο εξωτικής φύσης στις παραλίες της πατρίδας μας.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τον εξοπλισμό του κήπου ή της επιχείρησής σας με ψάθινες ομπρέλες παραλίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση Αρχέγονο – Exotic.

– – –

Η εταιρεία “Αρχέγονο – Exotiq Collection” είναι κατασκευαστική, εμπορική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία με αντικείμενο τη μελέτη, διαμόρφωση και κατασκευή εξωτερικών χώρων όπως bar, καφετέριες, χώροι αναψυχής, ζωολογικοί κήποι, αλλά και ιδιωτικοί χώροι – κήποι σπιτιών κ.α.

Οι κατασκευές και τα προϊόντα μας είναι από μοναδικά φυσικά υλικά, που θα διακοσμήσουν το χώρο δίνοντας την αίσθηση εξωτικού παραδείσου. Παράλληλα με τη διαμόρφωση του χώρου δίνονται ιδέες και λύσεις ανάλογα με τις επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη. Η παράδοση των έργων γίνεται στις συμφωνημένες προθεσμίες και δίδεται γραπτή εγγύηση για την άριστη ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων και κατασκευών μας.

Η εταιρεία “Αρχέγονο – Exotiq Collection” εκτός από τις εγκαταστάσεις της στην Αττική, έχει στην ιδιοκτησία της και εργοστάσιο κατασκευής επίπλων και πρώτων υλών στην Ιάβα της Ινδονησίας.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.