‎"Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο. Όσοι ψηφίσαν Πασόκ το ξέρουνε μόνο .: Facebook .: Ματιά
 

‎”Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο. Όσοι ψηφίσαν Πασόκ το ξέρουνε μόνο

Γράφει: Matia Gr
‎”Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο. Όσοι ψηφίσαν Πασόκ το ξέρουνε μόνο

‎”Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο. Όσοι ψηφίσαν Πασόκ το ξέρουνε μόνο…”, τραγούδησε ο Καλαμίτσης σήμερα στο ραδιόφωνο. Φάλτσα βέβαια αλλά εκείνο το φάλτσο που το απολαμβάνεις, πόσο μάλλον που είναι λατρεμένος και δάσκαλος. Μου κόλλησε και κατόπιν ξεπετώντας κάτι δουλίτσες, όποιο τραγούδι άκουγα επιχειρούσα μια ψιλοπαραποίηση του στίχου. Ε, κάποια βγήκαν ακατάλληλα δι’ ανηλίκους βέβαια. Δεν τα κατάγραψα, αλλά πέρασα ψιλοκαλά έτσι, έστω & μόνος. Κι έτσι κατάφερα σκούπα, σφουγγάρισμα,άπλωμα, πλύσιμο βεράντας μέσα σε κλίμα αλέγρο. Θα πιώ έναν δεύτερο καφέ να τσιτώσω, θα ακούσω τις εξελίξεις & θα ξαμολυθώ. Σάββατο βλέπεις, λιακάδα

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.