Αν θέλουν μπορούν να κατέβουν και χαμηλότερα... .: Facebook .: Ματιά
 

Αν θέλουν μπορούν να κατέβουν και χαμηλότερα…

Γράφει: Matia Gr
Αν θέλουν μπορούν να κατέβουν και χαμηλότερα…

Τελικά με το κούρεμα δεν το παρακολούθησα ακριβώς. Το λουστήκαμε ή όχι και πώς ακριβώς; Ήταν με την ψιλή; γουλί; ή μας άφησαν μπροστά τσουλούφι; Κατόπιν, αν έμεινε κάτι στην κουρούπα μας, θα θέλει και χτένισμα φαντάζομαι. Ένα μαλλί λάχανο, έναν κότσο μπανάνα ή πόλκα, μπορεί καρφάκια, μπορεί πάλι ένα χτένισμα αεροπλανικό. Πώς το έκανε παλιά στην ΥΕΝΕΔ η Νάκυ Αγάθου; κάπως έτσι. Ή μπορεί πάλι όπως κάτι καραφλοί που αφήνουν ένα πλαϊνό μακρύ λοΐδι που το γυροφέρνουν ύστερα σαν καπελάκι να καλύψει το ξεσκέπαστο. Αλλά να ρωτήσω: Αυτοί οι ξένοι οικονομικοί αποτέτοιοι μόνο κεφάλια κουρεύουν; Γιατί αν θέλουν μπορούν να κατέβουν και χαμηλότερα, ελεύθερα.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.