Αντώνης Κανάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου 1-0

Last modified date

Αντώνης Κανάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου 1-0

Αντώνης Κανάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου 1-0

Οι συντελεστές της εκπομπής Βινύλιο παίρνουν θέση για την εκτενή αντιγραφή που τους έκανε το The 2Night Show του ΑΝΤ1

Ο Αντώνης Κανάκης παίρνει θέση για την αντιγραφή της εκπομπής Βινύλιο από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, θα μπλέξω με τα πίτουρα…

Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα και το πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει το μέτρο της… Το βαφτίζεις και πειρατικό! Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία και ιδέα. Δεν έχεις καν την εντιμότητα να πεις ότι “είδαμε στο Βινύλιο να κάνουν κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και αποφασίσαμε να το κάνουμε κι εμείς εδώ”. Πάλι αντιγραφέας θα είσαι αλλά θα έχεις ένα ίχνος εντιμότητας σε αυτό που κάνεις.

Όλο αυτό γίνεται μετά από 21 χρόνια από ένα κανάλι που αυτού του είδους την φτήνια και κυριολεκτικά και μεταφορικά δεν…

Γελάει ο κόσμος για τους λάθος λόγους. Έχετε δει τι σας σέρνουν στο Twitter; Όλα έχουν τα όριά τους. Πρέπει να καταλάβετε ότι πέρα από το αστείο της υπόθεσης, ότι γίνεται εδώ, το κάθε συστατικό και ο συνδυασμός αυτών, η ιδέα και πως γίνεται είναι όλη η ιστορία σε αυτό που λέγεται τηλεόραση. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα! Πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή… πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και με το θράσος να περάσει σαν δική τους σκέψη, πρωτοβουλία και πάει λέγοντας.

Γελάει ο κόσμος για τους λάθος λόγους. Έχετε δει τι σας σέρνουν στο Twitter; Όλα έχουν τα όριά τους. Πρέπει να καταλάβετε ότι πέρα από το αστείο της υπόθεσης, ό,τι γίνεται εδώ, το κάθε συστατικό και ο συνδυασμός αυτών, η ιδέα και πώς γίνεται είναι όλη η ιστορία σε αυτό που λέγεται τηλεόραση. Είναι η ιδέα δηλαδή αυτό είναι αυτό έχει μεγαλύτερη… Δεν μπορείς ρε φίλε να το κάνεις αυτό το πράγμα! Πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή… πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και με το θράσος να περάσει σαν δική τους σκέψη, πρωτοβουλία και πάει λέγοντας.

τα σχετικά απόσπασματα από Βινύλιο και 2Night Show

Η (μη) απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στα παραπάνω, έδωσε μια αρχική απάντηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου:

Στην αρχή έβαλα τα γέλια. Μετά μου έπεσαν τα μαλλιά. Θα απαντήσω αναλυτικά σήμερα το βράδυ από την εκπομπή μου.

Και έτσι και έκανε το βράδυ στην εκπομπή Live Tonight. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χρησιμοποίησε με σκληρά λόγια, αλλά χωρίς να αγγίξει καθόλου την ουσία της αντιπαράθεσης: τουλάχιστον 8 viral video και “σκετσάκια” πέρασαν από το Βινύλιο στην εκπομπή Live Tonight (όπως είδατε στο προηγούμενο video απόσπασμα).

Περιμένετε όλοι να απαντήσω, γιατί κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που “έσωσε” την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε να “σώσει” και το YouTube, κατηγόρησε αυτή την εκπομπή.

Ήρθαμε εδώ για να περάσουμε καλά. Ακούσαμε τόσες ανοησίες αλλά θα πω κάτι: Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα δεν θα πέσω σε αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, να χάνουμε ζωές και να ασχολούμαστε με μ@λ@κίες! Κλείνω αυτό το θέμα και σας υπόσχομαι ότι θα απαντήσω σε όλα αυτά όταν τελειώσει αυτή η ιστορία. Γιατί έχει σημασία να περνάμε καλά και όχι αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα από τάχα σοβαρούς ανθρώπους

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment