Χρυσόσκονη και στολίδια .: Facebook .: Ματιά
 

Χρυσόσκονη και στολίδια

Γράφει: Matia Gr
Χρυσόσκονη και στολίδια

Ενεός! Θα πασπαλίσω όλα με χρυσόσκονη Χριστουγεννιάτικου δέντρου, να λάβουν μιαν μορφήν κλέους τελικά. Τα παγανά όπου να ‘ναι ανεβαίνουν στη γη, άλλα προσώπατα εξαφανίζονται ως δια μαγείας, ο Τζώρτζ ταξιδεύει για το καλό μου, οι δόσεις επιμηκύνονται, αφήστε. Μα είπαμε. Η χρυσόσκονη θα κάνει το θαύμα.

Μεγαλώνοντας, αλλάζουν μόνο τα στολίδια του δέντρου, έτσι καθώς οι μπάλες σπάζουν ανεβοκατεβαίνοντας στο πατάρι. Λύνονται οι φιόγκοι, σκορπίζει η ασημόσκονη και τρίβονται οι χρυσοκλωστές στο δίπλωμα. Είχατε δεν είχατε, με συγκινήσατε πάλι κι έχω ακόμα δεμένο χεράκι.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.