Διαφωνούν, διαμαρτύρονται, αποστασιοποιούνται και μετά του δίνουν παράταση .: Facebook .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Διαφωνούν, διαμαρτύρονται, αποστασιοποιούνται και μετά του δίνουν παράταση

Γράφει: Matia Gr
Διαφωνούν, διαμαρτύρονται, αποστασιοποιούνται και μετά του δίνουν παράταση

Λόγια, λόγια, λόγια.

Διαφωνούν, διαμαρτύρονται, αποστασιοποιούνται και μετά του δίνουν παράταση. Γι αυτόν που μας έλαχε να πρωθυπουργεύει στις πιο κρίσιμες μέρες μετά τον πόλεμο ο λόγος. Για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς έχουμε σχηματίσει άποψη. Ανεπαρκείς, σε καιρούς δύσκολους. Αλλά αυτό παλεύεται. Θα μάθουν, θα αναγκαστούν να σκαρφαλώσουν στο τραίνο της ιστορίας.

Αλλά ο συγκεκριμένος δεν παίζεται. Ποτέ κάποιος δεν κατάφερε τόσα αρνητικά σε τόσο λίγο χρόνο. Θαρρείς κι έχει βάλει στοίχημα να αποδείξει όλα όσα του καταλόγιζαν οι “δικοί του” παλιότερα & την έκαναν γαργάρα μόλις εξελέγη, πανηγυρικά τρομάρα του.

Θα δούμε απόψε ποιοί & ποιές έχουν αρχίδια & ψυχή (ασχέτως γένους). Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν βρίσκω άλλη λέξη που να το περιγράφει ακριβέστερα.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.