Ένας λαός σε κατάθλιψη .: Facebook .: Ματιά
 

Ένας λαός σε κατάθλιψη

Γράφει: Matia Gr
Ένας λαός σε κατάθλιψη

Ένας λαός σε κατάθλιψη. Και ξαφνικά καλούμεθα να ψηφίσουμε. Να πούμε το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο Όχι. Δημοψήφισμα σου λέει. Στα ξεκούδουνα. Να δω ποιοί θα βγουν δημοσίως να στηρίξουν τις αποφάσεις των ξένων και πώς θα μας το σερβίρουν. Πρέπει κι ο Γιώργος να δει τι θα κάνει στην καριέρα του. Θα μας κρατήσει; Θα αναλάβει άλλη ομάδα; Θα ειδικευθεί στην μπανάνα θαλάσσης; Στα κεφαλοκλειδώματα; Όλα …διακυβεύονται, τουτέστιν παίζονται στα ζάρια. Αφήστε τα, αδιαθέτησε κι ο κ. Βενιζέλος ξαφνικά. Αλλά δεν τρέχει τίποτα, μην ανησυχείτε, όλα καλά θα πάνε, θα επανέλθει στα καθήκοντά του να ολοκληρώσει το έργο που του ανετέθη.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

  Η Απολυμένη
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.