Ματιά

Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει πρώτη φορά για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Η Εβελίνα Παπούλια, καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο Άλλος”, μιλάει για πρώτη φορά για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει πρώτη φορά για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

https://www.youtube.com/watch?v=u9NPvzQ4QMg

Τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου… “τον διαχειρίστηκα με σιωπή. Δεν μου άρεσε καθόλου που έβλεπα να βγαίνουν να μιλάνε για τον Νίκο. Και δεν μου άρεσε καθόλου το πώς δημοσιογραφικά είχε καλυφθεί το όλο θέμα. Κατά τη διάρκεια των Δύο Ξένων κάναμε κάποιες φορές παρέα. Με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές δεν είχα το περιθώριο, δεν είχα το χρόνο, ήμουν λίγο σαν την… τρελή, δεν είχα ζωή καθόλου”

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε και για το σήριαλ “Δύο Ξένοι” στο οποίο συμπρωταγωνιστούσαν και τον δημιουργό του, Αλέξανδρο Ρήγα.

“Εννοείται ότι είμαστε φίλοι με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Η αλήθεια είναι πως όταν με θέλει κάτι, σηκώνει το τηλέφωνο και με παίρνει. Όταν τον παίρνω εγώ απλά για να του πω “τι γίνεται;” μπορεί να μην το σηκώσει. Και του γράφω “Αλέξανδρε, σε παίρνω να δω τι κάνεις” [γέλια]. Καλύτερα που οι Δύο Ξένοι τελείωσαν στις δύο σεζόν. Θα ήθελα να είχαμε ένα καλύτερο τέλος, δηλαδή πιο ολοκληρωμένο σαν φινάλε”

Σχετικά άρθρα