Με παράξενο τρόπο γιορτάζει η Disney+ τα 60 εκατομμύρια συνδρομητές .: Είδα .: Ματιά
 

Με παράξενο τρόπο γιορτάζει η Disney+ τα 60 εκατομμύρια συνδρομητές

Θα χρεώσει 30$ την on demand προβολή της Mulan!

Γράφει: E Α
Με παράξενο τρόπο γιορτάζει η Disney+ τα 60 εκατομμύρια συνδρομητές

H συνδρομητική υπηρεσία Disney+ ξεπέρασε τα 60 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως. Κι ας μην βιαστούμε να το συγκρίνουμε με τα 193 εκατομμύρια του NetFlix, καθώς η Disney+ δεν έχει κλείσει ακόμη ούτε το πρώτο έτος λειτουργίας.

Κάποιος θα έλεγε ότι μια εταιρεία θα έπρεπε να γιορτάσει μια τέτοια νίκη ανταποδίδοντας στους συνδρομητές την αγάπη που έδειξαν. Προς το παρόν δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο.

Η Disney+ θα χρεώσει 30$ την προβολή της αναμενόμενης life action movie Mulan. Ναι 30 δολάρια. Αντίστοιχη κίνηση, και μάλιστα εν μέσω Lockdown, είχε κάνει και η Dreamworks. Χρεώνοντας 20$ για την on demand προβολή του Trolls World Tour έβγαλε 100 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις 3 εβδομάδες. Και δε λέω, η Disney είχε διαθέσει δωρεάν online to Ψυχρά κι Ανάποδα 2 στο ξεκίνημα της καραντίνας. Αλλά 30$ για τη Mulan;

Το διαβάσαμε στο Gizmodo

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα