Εεεεεε καιρός του…

Εεεεεε καιρός του…

…του Δημήτρη Χίλιου.

Εεεεεε καιρός του…

Καύσωνας, σου λέει! Εεεεεε καιρός του.

Άντε, να τσαλαβουτάμε ολημερίς σαν τα παπιά, να τρώμε ελαφρά, να σωριαζόμαστε σε καμμιά ξαπλώστρα με τίποτις χαζοπεριοδικά, να σχολιάζουμε τους περιφερόμενους (αλλά με καλή διάθεση), να ξεκαρδιζόμεθα με κάτι Πρωθυπουργικές κοτσάνες που μας κεραυνοβόλησαν στις ειδήσεις (μα πού έμαθε τα ελληνικά ο Δεκαπενταμελής;), να ρίξουμε καμμιά κλεφτή ματιά σε κείνο το βιβλίο που πάμε και φέρνουμε όλο το καλοκαίρι, να βουτήξουμε & για κανένα νυχτερινό.

Μπάνιο εννοώ! Ε, αν προκύψει και κάτι άλλο σε πιο… γυμναστική, κι αυτό καλοδεχούμενο. Γιατρέ μου άθληση δεν είπες; Γενικώς. Δεν το προσδιόρισες.

Και…να σας πω ένα μυστικό εσάς των καλοπροαιρέτων; Κάτι τύπους στην παραλία που βουτάνε μέχρι τον καβάλο στο νερό και στέκουν ακίνητοι ατενίζοντας δυο βαρκούλες πέρα, ένα κωλαλάρι που λιάζεται ανέμελο ή τα χρώματα που αλλάζει η θάλασσα στο μούχρωμα, μην τους παίρνετε για ρομαντικούς. Κατουράνε. Ναι;

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment