Οι ιοί, το αρνάκι και το Brexit

Οι ιοί, το αρνάκι και το Brexit

Οι ιοί, το αρνάκι και το Brexit

Από τους απογευματινούς ιούς στον υπολογιστή απαλλάχτηκα, από άλλα να δω πότε θα απαλλαγώ. Κατέθεσα και την φορολογική μου δήλωση, μηδενικό φέτος. Μήτε πλερώνω, μήτε έχω λαμβάνειν. Τίποτις. Κι είπα να το γλεντήσω.

Καλά, με τους ιούς το απόγευμα, ταλαιπωρήθηκα. Άσε που είχα και να απολογούμαι γιατί φίλοι εδώ πήραν να με μαλώνουν που μεγάλος άνθρωπος κάθομαι και στέλνω δώθε-κείθε τσόντες. Κάνω πέτρα την καρδιά, παραβλέπω το “μεγάλος άνθρωπος” και δίνω τις δέουσες εξηγήσεις, τι να έκανα…

Κατόπιν είπα να το ρίξω έξω. Και μαζί να ρίξω ένα χεράκι αρνιού στο φούρνο με πατάτες, μιας και για μεσημέρι φάγαμε κάτι στο πόδι εντελώς. Ένα γλυκό, δυο πιρουνιές φασολάκια, τέτοια απλά και απέριττα. Το πρωί δουλειά, το μεσημέρι φοροτεχνικά, κατόπιν μια ωρίτσα ύπνος μιας και δρόσισε ο καιρός, δεν είχε θάλασσα σήμερα. Τώρα περιμένω να βγει το ταψί από τον φούρνο, μήτε σαλάτες, μήτε ψωμιά, τίποτα. Κοψιδάκι και πατάτες, ζεματιστά!

Θα αφήσω άλλους “αρμοδιότερους” να αναλύουν τα του δημοψηφίσματος στη Μεγάλη Βρετανία, άλλοι χαιρέκακα και άλλοι περισπούδαστα. Δεν γνωρίζω πολλά, δεν βρίσκω τον λόγο να κάτσω να τα μελετήσω, συνεπώς δεν εκφέρω γνώμη, μόνο περιμένω τις συνέπειες χωρίς τρελό ενθουσιασμό. Καλά το τι μαλακίες διάβασα δεν περιγράφονται και το τι καλαμπούρια ανόητα. Ρε μαυροκουρουνιασμένα, είναι θέματα αυτά για πλάκα; Αλλά δεν θα επεκταθώ.

“Αλί που τόνε δέρνουν τρεις και δεν τον δέρνει ο νους του”!!!

Α, περιμένοντας θα τσακίσω και μια μπύρα παγωμένη! Μπορεί δυο. Καλό, ε;

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment