Ματιά

Οι ρομαντικοί της θαλάσσης και τα γεμιστά!

Οι ρομαντικοί της θαλάσσης και τα γεμιστά! Πατήστε “Μου αρέσει” στη Ματιά στο Facebook Οδηγίες προς ναυτιλομένους: Εσείς οι τρυφερές ψυχές και οι ευαίσθητες, αναθεωρήστε. Απόψεις, στάση ζωής. Γενικώς. Και πάρτε το απόφαση. “Οι […]

Γράφει: Matia Gr
Οι ρομαντικοί της θαλάσσης και τα γεμιστά!

Οι ρομαντικοί της θαλάσσης και τα γεμιστά!

Οδηγίες προς ναυτιλομένους: Εσείς οι τρυφερές ψυχές και οι ευαίσθητες, αναθεωρήστε. Απόψεις, στάση ζωής. Γενικώς. Και πάρτε το απόφαση. “Οι ακαμάτρες και οι ζαβές έχουν τις τύχες τις καλές”. Θα γίνω σαφέστερος με παράδειγμα άκρως επίκαιρο.
Εκείνοι που τους βλέπετε στην παραλία να βουτάνε στο νερό μέχρι τον καβάλο, να στέκονται άγαλμα και να ρεμβάζουν πέρα, δεν είναι τόσο ρομαντικοί όσο νομίζετε. Κατουράνε.

Καλά, ε! Με τα γεμιστά μου μοσχοβόλησε η Βόρειος Κυψέλη! Συνταγή εξ Αγουλινίτσης, πολλάκις δεδοκιμασμένη. Να πω ένα μυστικό; Σε σκόρδο, δυόσμο και λάδι, δεν θέλει τσιγκουνιά.

Έπλυνα τα ανάχρεια, έβγαλα την ποδιά και στρογγυλοκάθισα ανάμεσα στα λελουδικά (που τόσο με έχουν πικράνει τελευταία) να πάρω μιαν ανάσα. Α, μια μπύρα παγωμένη είναι ό,τι χρειάζεται! Να αναπληρώσω ότι έκαψα το πρωί στην παραλία. Να μην χάσουμε τα πιασίματα…

Σημείωση: Είδατε που δεν σας κουράζω με σινδονιάδες;;; Ζέστη, ένα βρακί και τίποτις άλλο.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Facebook