Ματιά

Υπό παρακολούθησιν

Τα ανδραγαθήματα του κ. Κουλούρη τα είδατε. Ε, όλοι όσοι άσκησαν εξουσία ίδιοι γίνονται στο τέλος. Ψηλώνει ο νους, χάνεται το μέτρο! Αν κιόλας η βάση, το υλικό δεν είναι και πρώτο πράγμα, τότε […]

Υπό παρακολούθησιν

Τα ανδραγαθήματα του κ. Κουλούρη τα είδατε. Ε, όλοι όσοι άσκησαν εξουσία ίδιοι γίνονται στο τέλος. Ψηλώνει ο νους, χάνεται το μέτρο! Αν κιόλας η βάση, το υλικό δεν είναι και πρώτο πράγμα, τότε η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη. Ανάμεσα στις υβριστικές εκφράσεις που εξαπέλυσε ο τέως υπουργός προς τα όργανα της τάξης ήταν και το ότι δουλεύουν για 1.500 ευρώ (έχει βέβαια μείνει λιγάκι πίσω γιατί κι αυτοί πια δουλεύουν για 800 ευρώ). Το είπε ως βρισιά. Σαν να τους έλεγε Ψιλικατζήδες, τολμάτε να ελέγχετε κάποιον που παίρνει πολλαπλάσια! Αυτοί μας κυβέρνησαν, μην σας παραξενεύει. Αλλά τότε ακόμη φορούσαν άπλυτα ζιβάγκο, μετά έβαλαν τα σινιέ, πήραν τα αεροδυναμικά αυτοκίνητα και μετακόμισαν βόρεια. Έχει κι άλλους ο μπαξές, χειρότερους. Να τους μετρήσω στα δάχτυλα; Όχι, όχι, δεν φτάνουν αφ’ ενός και αφ’ ετέρου τα θέλω ελεύθερα για να τους χαιρετώ με κάτι ωραίους κόσμιους σχηματισμούς. Μεθαύριο στις εκλογές θα σας πάω συνοδεία μέχρι την κάλπη. Υπό παρακολούθησιν θα σας έχω.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Facebook

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;