Τα Φιλαράκια θα κάνουν reunion για το HBO; .: Είδα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Τα Φιλαράκια θα κάνουν reunion για το HBO;

Λέτε 25 χρόνια μετά να τους δούμε ξανά όλους μαζί στην TV;

Γράφει: Matia Gr

dansk: Vil Venner genforening for HBO Max?

Τα Φιλαράκια (Friends) είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως. Φυσικά, πολλές φορές ακούστηκαν φήμες για μια νέα σαιζόν. Αυτή που μας έβαλε φωτιά τώρα, είναι η αγαπημένη μου Jennifer Aniston.

Τα Φιλαράκια (Friends) The Reunion 2021 (Greek subs) Vodafone TV

Τον Οκτώβρη, η Τζένη έφτιαξε επιτέλους λογαριασμό στο Instagram! Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε είναι με τα έξι Φιλαράκια όλα μαζί!

Στις 14 Νοέμβρη την σκυτάλη πήρε το HollyWood Reporter, που σε άρθρο του αναφέρει ότι οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer έχουν συμφωνήσει να παίξουν ξανά μαζί!

Friends Original Intro in HIGH DEFINITIONFriends Original Intro in HIGH DEFINITION

Για την επόμενη σαιζόν τα δικαιώματα streaming περνούν από το NetFlix στο HBO Max της Warner. Και το HBO θέλει να ξεκινήσει την προβολή με ένα νέο επεισόδιο, με την ιστορία να διαδραματίζεται στο σήμερα 😀

Ακούγεται δύσκολο, μα είναι πιο πιθανό από ποτέ! Αρκεί να συμφωνήσουν οι δημιουργοί David Crane και Marta Kauffman, καθώς και οι υπόλοιποι συντελεστές.

Βρείτε τα βρε παιδιά να το χαρούμε όλοι μαζί!

Στέλλα

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα