Για την πάρτη τους την θέλουν .: Facebook .: Ματιά
 

Για την πάρτη τους την θέλουν

Γράφει: Matia Gr
Για την πάρτη τους την θέλουν

Μην βιάζεστε στα σκότη… Όλα στην ώρα τους αρκεί να μην ξεχαστείτε, μην παρασυρθείτε, μην σας (μας) βάλουν τσουτσούνι για δόλωμα και τσιμπήσετε. Μην μοστράρουν μια καλύπηγο στα ψηφοδέλτια και νομίσετε πως θα σας κάτσει κιόλας. Για την πάρτη τους την θέλουν, μόνο. Όχι μόνο λόγια, τάχα μου τους στέλνουμε στον πάτο μόνο στην δημοσκοπήσεις και μαλακίες. Μεθαύριο που θα έρθει η ώρα. Γιατί έτσι μου κορδωθήκατε και πριν τις ΔημοτικοΠεριφερειακές, αλλά τους ψιλοδώσατε τον θρίαμβο να έχουν να πλιατσικολογούν οι νέοι Δήμαρχοι και οι αυλές τους. Μην με ρωτάτε τι θα ψηφίσω γιατί δεν ξέρω, πάντως όχι τις μουτσούνες που μας ρήμαξαν τη ζωή, που εξαθλίωσαν την καθημερινότητά μας και νοιώθουμε αλλοδαποί στον τόπο μας. Γιατί την δική τους την φρόντισαν αλλιώς.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.