Γκρέις ανάτομι .: Facebook .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Γκρέις ανάτομι

Γράφει: Matia Gr
Γκρέις ανάτομι

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς παρακολουθείτε την εκπομπή “Γκρέϋς Ανάτομυ” και αν σας αρέσει ή όχι. Εμένα μου αρέσουν ορισμένες μικρές” ιστορίες που περνάν μέσα από το σενάριο όπως και μερικοί ηθοποιοί που θαρρώ πως είναι εξαίρετοι στους ρόλους που ερμηνεύουν. Σήμερα, “πέρασε” από το πλατώ η μητέρα του Δρ Σέπερντ, που δεν ήταν άλλη από την Ανν Μπράκφορτ, παλιά και πανέμορφη δόξα του Χόλλυγουντ! Μεγάλη στα χρόνια της πια, με τις ρυτίδες των χρόνων που έχουν περάσει, με την πείρα της ηθοποιού και την αξιοπρέπεια του να αποδέχεσαι αυτό την Χρόνο επάνω σου. Ένας ρολάκος μια σταλιά, αλλά…… Υποκλίθηκα για άλλη μια φορά στο ταλέντο της και όχι μόνο.
Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο μου. Το δεύτερο: Έχουμε δει κατά καιρούς άπειρες ερωτικές σκηνές τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση. Πολλές ήταν αθλητικά εξαίρετες, άλλες -συχνότερα- φτηνές και χυδαίες. Όσοι είδατε όμως απόψε την Κριστίνα με τον ταγματάρχη-γιατρό να κάνει (μεθυσμένος) ντούς ντυμένος και την Κριστίνα να τον παρακολουθεί στο παραλήρημα του και απλά να ξεκινά να του βγάζει πρώτα την γραβάτα και μετά….. μετά….; ΤΙΠΟΤΑ!!!! Αλλαγή σκηνής.
Ε! ήταν από τις ωραιότερες ερωτικές σκηνές που έχω δει στην ζωή μου τόσο στην μεγάλη όσο και στην μικρή οθόνη!!!!! Για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει η τηλεόραση και ο κινηματογράφος σαν Τέχνη…. Αυτά!!!!

του Κώστα Καρακάση

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.