Είχε δεν είχε ο Γιώργος με τα δημοψηφίσματα και τ' άλλα κουλά... πάνε τα σοκολατάκια! .: Facebook .: Ματιά
 

Είχε δεν είχε ο Γιώργος με τα δημοψηφίσματα και τ’ άλλα κουλά… πάνε τα σοκολατάκια!

Γράφει: Matia Gr
Είχε δεν είχε ο Γιώργος με τα δημοψηφίσματα και τ’ άλλα κουλά… πάνε τα σοκολατάκια!

Ααααααα, είχε δεν είχε ο Γιώργος με τα δημοψηφίσματα & τα άλλα κουλά, με έκανε να τα κατασπαράξω τα σοκολατάκια βραδιάτικα. Με κάστανο. Απόψε το ευρώ έχασε μέρος της αξίας του στις ευρωπαϊκές αγορές, αύριο κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τις όποιες καταθέσεις του κόσμου, κάτι ψελλίζει η Μαριλίζα στην tv, αχ Παναγίτσα μου τι αμαρτίες πληρώνει τούτη η ρημαδοχώρα & της φύλαγες τέτοια τύχη! Να κάνει πειράματα ο Γιώργος με τα παιδιά που γνώρισε στο γυμναστήριο ανάμεσα σε άρσεις βαρών, έλξεις & κοιλιακούς. Βέβαια γελάω έτσι χαιρέκακα που παίρνει στο λαιμό του κάτι υποστηρικτές με καταθέσεις, αλλά μου κλέβουν την χαρά δυο φίλοι από δίπλα που σπεύδουν να μου θυμίσουν ότι οι πλέον θερμοί υποστηρικτές τα έχουν διώξει μακριά τα κομποδέματα…

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.