«Κάν' το να συμβεί ΤΩΡΑ!», Βίκυ Χατζηβασιλείου και Χάρης Παπαδόπουλος .: Είδα .: Ματιά
 

«Κάν’ το να συμβεί ΤΩΡΑ!», Βίκυ Χατζηβασιλείου και Χάρης Παπαδόπουλος

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα βιβλία αυτοβελτίωσης που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, είναι το «Κάν’ το να συμβεί ΤΩΡΑ!», της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου.

Γράφει: Matia Gr
«Κάν’ το να συμβεί ΤΩΡΑ!», Βίκυ Χατζηβασιλείου και Χάρης Παπαδόπουλος

Κριτική και εντυπώσεις


Μεταξύ των παιδιών που όλοι ήμασταν κάποτε και των ενηλίκων που είμαστε τώρα, δεν είναι τα χρόνια εκείνα που στην πραγματικότητα μεσολάβησαν και μας απομάκρυναν, αλλά οι κάθε λογής περιορισμοί τους οποίους αφήσαμε να καθορίσουν από ένα σημείο και μετά τη ζωή μας. Έτσι, αρχίσαμε να χάνουμε την αληθινή πίστη στον εαυτό μας αλλά και στην ίδια τη ζωή, ακριβώς επειδή απομακρυνθήκαμε από αυτό που πιστεύαμε κάποτε ως παιδιά: ότι όλα μπορούν να γίνουν!

Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, στον πρόλογο του νέου της βιβλίου που συνέγραψε με τον Χάρη Παπαδόπουλο.

Όλα μπορούν να γίνουν -υποστηρίζουν οι δύο συγγραφείς- αρκεί να υπάρξουν ορισμένες προϋποθέσεις. Το ποιές είναι αυτές οι προϋποθέσεις και το πως ακριβώς επηρεάζουν την ζωή μας, είναι και το κεντρικό θέμα του «Κάν’ το να συμβεί ΤΩΡΑ!»!

Μέσα στις 333 σελίδες του, θα μάθετε για την δύναμη της βολικής συνήθειας, τους “ελέφαντες” της ζωής μας, τις δικαιολογίες που συχνά πυκνά επιστρατεύουμε, το μη φωτεινό σημείο του καθενός μας, τις λαϊκές “σοφίες” που μερικές φορές αποτελούν λαϊκές “πλάνες”, τις δήθεν “φιλοσοφίες”, τις περιοριστικές στάσεις και άλλα πολλά που δρουν ως τροχοπέδη στην προσωπική μας εξέλιξη και ανέλιξη.


Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι ίσως πολλοί από τους νοητικούς προγραμματισμούς και τις πεποιθήσεις μας, τα «πιστεύω» και τις ιδέες μας που καθοδηγούσαν έως σήμερα τις πράξεις και τις προσδοκίες μας ήταν… λανθασμένοι! Έτσι όμως τους μάθαμε. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, τώρα να τους… ξεμάθουμε!

Οι δύο συγγραφείς, επίσης, θα μας διδάξουν πως να ξεπερνάμε τη μετριότητα, να δρούμε συνειδητά, να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση, να επιλέγουμε την άμεση και αποφασιστική δράση, να αλλάζουμε οπτική γωνία, να συμπλέουμε με το “ανώτερο” εαυτό μας και πως να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε τα σκαλοπάτια της σκάλας που θα οδηγήσει στους στόχους μας!


Όταν επικεντρώνουμε τη σκέψη μας σε αυτό που θέλουμε και αναλύουμε και γιατί το θέλουμε, σταματάει η αρνητική έλξη, που προκαλεί το αρνητικό συναίσθημα, και μεταβάλλεται σε θετική έλξη, που φέρνει όμορφα συναισθήματα και εμπειρίες.

Δεν θέλει κόπο η αλλαγή, θέλει τρόπο!

Το αναφέρει άλλωστε και η ίδια η Βίκυ στο πόνημά της…


Έτσι, λοιπόν, σε συνεργασία με τον Χάρη Παπαδόπουλο, δημιουργήθηκε το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, στις σελίδες του οποίου θα βρείτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία που μπορείτε να αξιοποιήσετε με απλό και εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο, ώστε να πραγματοποιήσετε όλα εκείνα που επιθυμείτε, κάνοντάς τα να αρχίσουν να συμβαίνουν τώρα.

Διαβάστε το και -γιατί όχι- δοκιμάστε το!

Οπισθόφυλλο:

Το μόνο που σας μπλοκάρει για να πάρετε όλα όσα θέλετε από το Σύμπαν είναι η δική σας στάση ζωής! Όλα όμως αλλάζουν! Και σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις και οι τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε αυτή τη στάση ζωής έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που έχετε ονειρευτεί και σας αξίζει! Με τα αποτελεσματικά εργαλεία που θα βρείτε στις σελίδες του, αυτό που θέλετε μπορείτε, με τη δική σας δύναμη, να το κάνετε να συμβεί ΤΩΡΑ!

Από τη νέα συνεργασία της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου γεννήθηκε ένα αληθινά σπουδαίο βιβλίο αυτογνωσίας, το οποίο στοχεύει στην αφύπνιση της κινητήριας δύναμης που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Διαβάστε το και η ζωή σας θα βελτιωθεί θεαματικά!


Αγοράστε το «Κάν’ το να συμβεί ΤΩΡΑ!», της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου, κάνοντας κλικ εδώ!


Ταυτότητα βιβλίου

Τίτλος βιβλίου

«Κάν’ το να συμβεί ΤΩΡΑ!»,

Συγγραφείς

Βίκυ Χατζηβασιλείου
Χάρης Παπαδόπουλος

Εκδοτικός οίκος

Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Ημερομηνία έκδοσης

Οκτώβριος 2019

Αριθμός σελίδων

333

ISBN

978-960-645-023-5

Συντάκτης άρθρου

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.