Και δεν αντέχω πιά... .: Διασκέδαση .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Και δεν αντέχω πιά…

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης…

Γράφει: Matia Gr
Και δεν αντέχω πιά…

Και δεν αντέχω πιά...
Ζωγραφική στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης

…Και δεν αντέχω πιά τη μοναξιά των λευκών καμβάδων

Ο ζωγράφος Ιωάννης χαιρετίζει την άνοιξη με μιαν έκθεση έργων της πρόσφατης δημιουργικής του περιόδου, που την εμπνέει το τρισυπόστατο του θέματός της «Έρως… Χρόνος… Θάνατος».

Στην έκθεση, που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 το βράδυ στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης, περιλαμβάνονται εικοσιπέντε ελαιογραφίες-έργα μιας ώριμης παραστατικής τέχνης με χαρακτήρα αναγωγής του συναισθήματος σε δραματική περιπέτεια συμβόλου.

Ο Ιωάννης γεννήθηκε στην Αθήνα και ταξίδεψε στην Ευρώπη παρακολουθώντας μαθήματα σε επαγγελματικά-καλλιτεχνικά εργαστήρια στην πόλη Rennes, στο Wuppertal και στο Βερολίνο. Συνεργάσθηκε στο εργαστήριο βυζαντινής αγιογραφίας και συντήρησης της Δούκισσας Βαριά, ίδρυσε την πολιτιστική στέγη-εντευκτήριο «Εύ των Μορφών», με πλήθος προγραμμάτων λογοτεχνικού, μουσικού και εικαστικού περιεχομένου και δίδαξε στα προγράμματα της ΝΕΛΕ Ανατολικής Αττικής.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Αναπαύσεως 14 Α΄
Παιανία
T.K. 190 02

Τηλ.: 210-66.43.854 (& Fax)
E-mail: [email protected]
Web: http://www.euarce.com

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες