Η Mariah Riddlesprigger και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγιναν γονείς! .: Είδα .: Ματιά
 

Η Mariah Riddlesprigger και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγιναν γονείς!

Το ανακοίνωσε η Mariah Riddlesprigger στο Instagram

Γράφει: Matia Gr
Η Mariah Riddlesprigger και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγιναν γονείς!

Dansk: Mariah Riddlesprigger og Giannis Antetokounmpo babysøn

https://twitter.com/Giannis_An34/status/1226982533482602496

Και το όνομα αυτού Liam Charles Antetokounmpo! Να σας ζήσει ?

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο θα γίνει μπαμπάς!

mariah riddlesprigger baby

Με την παραπάνω φωτογραφία και το λογοπαίγνιο MVB Most Valuable Baby in the world (όπως MVP), η Mariah Riddlesprigger ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη! Με ένα πόνο της εύχομαι και να είναι γερό, υπέροχο και καλό όπως οι γονείς του. Ο Γιάννης ρώτησε για πλάκα στα σχόλια “ποιος είναι ο μπαμπάς;” και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τους έβαλε από κάτω πολλά emoji καρδιές ο γλυκούλης!

Η Mariah Riddlesprigger με φουσκωμένη την κοιλίτσα 🙂

Mariah Riddlesprigger is pregnant

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε το πρώτο μας μωρό. Δεν θέλω να μιλάω πολύ για αυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι, περιμένουμε παιδί. Είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη, το ίδιο και τα αδέρφια μου. Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προϊόντα για μωρά. Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom και freaks και αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του”

AntetokounBros Academy

Φέτος είναι η χρονιά τους! Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση και το Eurohoops, θα εκπαιδεύσουν φέτος 100 αθλητές και 12 νεαρούς προπονητές.

Το πρόγραμμα AntetokounBros Academy θα τρέξει τα επόμενα δύο χρόνια στην Αθήνα, και ο Γιάννης, ο Κώστας, ο Θανάσης, ο Άλεξ και ο Francis Αντετοκούνμπο, ελπίζουν ότι θα βοηθήσουν έτσι παιδιά από φτωχογειτονιές και μη προνομιούχες οικογένειες να κατακτήσουν τα όνειρά τους!

NBA MVP 2019 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

https://www.instagram.com/p/BzH1Yozlwf3/

Όλοι είδαμε την Mariah Riddlesprigger τον Ιούνιο στο πλάι του Γιάννη, συγκινημένη για την βράβευσή του ως τον καλύτερο παίχτη της σαιζόν -NBA MVP 2019.

Mariah Riddlesprigger Giannis Antetokounmpo 2019 : love you 34

Τα δυο υπέροχα παιδιά είναι μαζί εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον.

Mariah Riddlesprigger: ποιο είναι το κορίτσι του Αντετοκούνμπο;

Η Mariah Danae Riddlesprigger είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και έχει ύψος 1.78 – wow! Γεννήθηκε το 1992 στις 17 Σεπτεμβρίου στο Fresno της California και έχει διακρίσεις στο βόλεϋ με την ομάδα του κολεγίου Rice Owls. Στο Πανεπιστήμιο μπήκε στην ομάδα ακοντισμού και σπούδασε Sports Management.

Παιδιά ταιριάζετε πάρα πολύ και είστε και τα δυο υπέροχα! Φτου σας 🙂

Στέλλα

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα