Μάστερ Σεφ Spoiler οι παίκτες που θα αποχωρήσουν και αυτοί που διεκδικούν τον τίτλο! .: Είδα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μάστερ Σεφ Spoiler οι παίκτες που θα αποχωρήσουν και αυτοί που διεκδικούν τον τίτλο!

Ο τελικός του Master Chef 4 Greece ανάμεσα σε Σταύρο και Σταυρή;

Γράφει: Matia Gr

Σε δυο εβδομάδες, την Τετάρτη 17 Ιουνίου, θα προβληθεί ο τελικός του MasterChef Greece 4.

Μάστερ Σεφ Spoiler οι παίκτες που θα αποχωρήσουν και αυτοί που διεκδικούν τον τίτλο!Μάστερ Σεφ Spoiler οι παίκτες που θα αποχωρήσουν και αυτοί που διεκδικούν τον τίτλο!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκαλύπτει ποιοι παίκτες θα φύγουν από το Μάστερ Σεφ, στο Ευτυχείτε και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Αρχές Ιουνίου θα αποχωρήσει η Μαριάννα Πουλμεντή και η Ντέμη Γεωργίου.

Την επόμενη εβδομάδα θα φύγουν από το Μάστερ Σεφ η Μαρλέν Γρυντάκη και ο Διονύσης Πρώιος και αργότερα ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Οι δύο πρώτοι σεφ που θα φτάσουν στην τελική πεντάδα αλλά θα αποχωρήσουν είναι έκπληξη, καθώς πρόκειται για δυνατούς παίκτες. Ο John Levi Reano και ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος!

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Σταυρής Γεωργίου και η Μαρία Μπέη θα αποτελέσουν την τελική τριάδα σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την εκπομπή του Open Ευτυχείτε.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα