Με λένε Βασίλη και θα σας ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΩ! .: Facebook .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Με λένε Βασίλη και θα σας ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΩ!

Γράφει: Matia Gr

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=RyorLV6HL50 ]

είμαι ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης και θεωρώ τον εαυτό μου Ενεργό και Υπεύθυνο Πολίτη! Γι’ αυτό ψήφιζα πάντα, όπως κι εσείς, τα δυο μεγάλα κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Για να ‘χει η χώρα μου ισχυρή κυβέρνηση. Για να μπορεί η χώρα μου να βαδίζει την οδό της ευημερίας και της προόδου.

Αλλά όχι πλέον! Αρκετά κράτησε αυτή η κοροϊδία.

Κατακλέψατε το Δημόσιο Χρήμα! Μετατρέψατε τη χώρα μου σε προτεκτοράτο! Δημιουργήσατε στρατιές ανέργων! Βυθίσατε τους Έλληνες στην απελπισία και στην οικονομική εξαθλίωση! Κι έχετε το θράσος να ζητάτε την ψήφο μας, για να μας αποτελειώσετε!

Γιατί μας θεωρείτε του χεριού σας. “Τι θα κάνουν οι μαλάκες; Θα μας ξαναψηφίσουνε”, αυτό λέτε! Ε λοιπόν, οι μαλάκες ξυπνήσανε και θα σας μαυρίσουν! Με λένε Βασίλη είμαι Ενεργός Πολίτης και θα σας ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΩ! ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕ!

Ευχαριστώ.

του Χάρρυ Κλυνν

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.