Ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita έχουν Κορονοϊό .: Είδα .: Ματιά
 

Ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita έχουν Κορονοϊό

Περαστικούλια!

Γράφει: Matia Gr
Ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita έχουν Κορονοϊό

Οι Hanks κόλλησαν Κορονοϊό στην Αυστραλία

Γεια σας παιδιά. Η Rita Wilson κι εγώ βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Αισθανθήκαμε λίγο κουρασμένοι, σαν να είχαμε κρυολογήσει και κάποιους πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε λίγα ρίγη που ερχόντουσαν και έφευγαν. Λίγο πυρετό επίσης. Για να κάνουμε τα πράγματα σωστά, όπως είναι απαραίτητο στον κόσμο μας αυτή τη στιγμή, κάναμε εξετάσεις για Coronavirus και βρέθηκαμε θετικοί.

Τι κάνουμε τώρα; Οι Ιατροί έχουν πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθήσουμε. Οι Hanks θα κάνουμε εξετάσεις και θα απομονωθούμε για όσο διάστημα απαιτεί η δημόσια υγεία και ασφάλεια. Θα προχωρήσουμε μέρα με τη μέρα.

Θα σας κρατούμε ενήμερους.

Να φροντίζετε τον εαυτό σας!
Hanx!

Ο Tom Hanks και η γυναίκα του Rita ανέβασαν selfie τους

Την Παρασκευή ανέβασε νέα δημοσίευση. Στην φωτογραφία τόσο ο Hanks όσο και η Rita Wilson είναι φανερά καταβεβλημένοι.

Υπάρχουν άτομα που μπορεί να κινδυνεύσουν με σοβαρά και για αυτό είμαστε απομονωμένοι για να μην διαδοθεί ο Κορονοϊός. Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε, ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και φροντίζοντας τον εαυτό μας και ο ένας τον άλλον. Και να θυμάστε, όσο δύσκολα κι αν σας φαίνονται τα πράγματα, δεν κλαίμε στο μπέιζμπωλ!
Hanx

There’s No Crying in Baseball – A League of Their Own

There's No Crying in Baseball - A League of Their Own (5/8) Movie CLIP (1992) HDThere’s No Crying in Baseball – A League of Their Own (5/8) Movie CLIP (1992) HD

Οι Hanx είναι καλύτερα

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson είναι καλύτερα στην υγεία τους και πήραν εξιτήριο στις 16 Μαρτίου. Παραμένουν στο σπίτι που έχουν νοικιάσει μέχρι να γίνουν εντελώς καλά.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Θέματα