Όλα τα είχε η Μαριωρή... .: Facebook .: Ματιά
 

Όλα τα είχε η Μαριωρή…

Γράφει: Matia Gr
Όλα τα είχε η Μαριωρή…

Τι έγινε, άνοιξε τελικά το τριώδιο; Βλέπω καιρό τώρα κάτι άτομα ντυμένα παρτσακλά, όλο ήθελα να κοιτάξω στον Καζαμία κι όλο ξεχνιόμουν. Αλλά εντάξει, τώρα πια και κατά το έθιμον. Συναντήθηκαν περίφροντεις οι αρχηγοί μετά του πρωθυπουργεύοντος; Δεν είδα ακόμα ειδήσεις. Να δω τι σκυλιά θα μας τραβήξουν… Εκλογές, σου λέει, μεθοδεύουν. Μμμμμ, μη φάνε! Όλα τα είχε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε. Ό,τι χτενίστηκε, χτενίστηκε. Τώρα χτυπιούνται, δέρνονται, μπήγουν καρφιτσάκια στο ταλέντο τους, προκειμένου να μας πείσουν πως οι άλλοι φταίνε για όλα κι ότι αυτοί έχουν τις καλές τις λύσεις κρυμμένες στο τσεπάκι. Ο Γιώργος πάλι, προχθές, σου λέει, μπήκε ανέμελος στο γυμναστήριο, πέταξε ψηλά τον σάκο αλαλάζοντας γιούπιιιιιιι και μετά συνεχάρη δια χειραψίας απαξάπαντες για τις επιδόσεις τους. Αλί που τόνε δέρνουν τρεις και δεν τον δέρνει ο νους του.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Θέματα