Παγωμάρα στας Αθήνας .: Facebook .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Παγωμάρα στας Αθήνας

Γράφει: Matia Gr
Παγωμάρα στας Αθήνας

Παγωμάρα στας Αθήνας, με την καλή και την κακή την έννοια. Κι είναι νωρίς, φθινόπωρο κατά το ημερολόγιο. Δεν γίνεται να πεις από τώρα “κάνει κρύο κάνει τσίφι για το δόλιο το κοτσίφι”. Αργότερα δηλαδή τι θα λέμε; Αλλά για το ξεπίκρισμα, θα σκαρώσουμε διαγωνισμό στιχουργικής με θέμα το κρύο βέβαια, με θέμα την φτώχια την κατηραμένη και την ψυχαγωγία εκ των ενόντων. Μου έρχονται διάφορα στο νου, ας αποφύγουμε την μοντέρνα τεχνική, με την ομοιοκαταληξία έχει πιο πλάκα. Επίσης μπορούμε να παρωδούμε γνωστά σχολικά ποιήματα ή τραγούδια του συρμού, πάνω στο ίδιο θέμα. Το κάνω συχνά οδηγώντας και το κάνω μεγαλοφώνως, πλην …έπεα πτερόεντα!

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.