Πανελλαδική απεργία αύριο 11 Μαρτίου 2010 .: Είδα .: Ματιά
 

Πανελλαδική απεργία αύριο 11 Μαρτίου 2010

Γράφει: Matia Gr
Πανελλαδική απεργία αύριο 11 Μαρτίου 2010

Πανελλαδική απεργία έχει εξαγγελθεί για αύριο, Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010. Ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας θα παραλύσει, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρούν στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την οικονομία, που περιλαμβάνουν σημαντικές περικοπές στους μισθούς, στα επιδόματα, τα δώρα (τον περίφημο 14ο μισθό), αλλά και μια πληθώρα ωμών επεμβάσεων στα ασφαλιστικά και στα εργασιακά δικαιώματα.

Στην απεργία αύριο 11 Μαρτίου συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, στις συγκοινωνίες, οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στην υγεία και την παιδεία, οι μηχανικοί, οι υπάλληλοι Ταμείων και ασφαλιστικών οργανισμών, οι εργαζόμενοι σε πλοία και λιμάνια, δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αλλά και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ.

vidi

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα